Libnet.ro
UNICEF

01:06

in Sectorul 1, incepe reabilitarea termica la case

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in Sectorul 1, incepe reabilitarea termica la case

Programul de reabilitare termica se extinde in Sectorul 1 si la casele construite inainte de anul 1989, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

incepe reabilitarea termica la Timisoara.

Aproape 150 de blocuri ar putea fi reabilitate cu bani europeni in municipiul Timisoara. Finantarea, in valoare de peste opt milioane de euro, va fi accesata de catre Primarie, proiectul va demara in data de 15 noiembrie, iar reprezentantii municipalitatii timisorene trebuie sa depuna documentatiile necesare pentru obtinerea fondurilor. Apoi, procesul va continua cu o analiza riguroasa a celor care s-au inscris in competitie. Miscarea rapida garanteaza succesul Este important sa ne miscam .

Blocurile vechi, prioritare la reabilitarea termica: Guvernul a schimbat criteriile de selectie a cladirilor

Blocurile vechi, prin ai caror pereti se pierde multa caldura, vor avea prioritate cand vine vorba de reabilitarea termica. Principiul primul venit, primul servit nu mai este valabil. Primariile nu vor mai.

Andrei Chiliman: Reabilitarea termica va fi extinsa si la case in sectorul 1, din 2014

Programul de reabilitare termica a blocurilor de locuinte va fi extins si la casele din sectorul 1, a anuntat miercuri primarul Andrei Chiliman, la o conferinta de presa, scrie Agerpres.

Chiliman: Incepem reabilitarea termica a caselor din sectorul 1

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca in aceasta unitateadministrativ teritoriala a Capitalei este posibila reabilitarea caselor dupa ce saptamana trecut a fost aprobata de Guvern ordonanta care.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )