Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sectorul 4: Masti medicale de protectie pentru Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov

B1 B1,
Sectorul 4: Masti medicale de protectie pentru Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov

In contextul extinderii cazurilor de coronavirus, dar si a gripei sezoniere, Primaria Sectorului 4 anunta ca ofera suport Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SAB-IF) asigurand mastile medicale de. continuă pe B1

Mari companii se reorienteaza catre productia de masti de protectie

Coronavirusul modifica productia unor mari companii. Producatorul japonez de echipamente electronice, Sharp, a decis sa modifice productia unei fabrici, care sa faca masti de protectie in loc de televizoare. Pentru ca mastile de protectie sunt mult, mult mai cautate decat televizoarele in aceasta perioada in Japonia si nu numai, Sharp si-a refacut o fabrica unde se produceau televizoare, pentru a face masti de protectie. Sharp vrea ca pana la sfarsitul aceste luni, in aceasta fabrica, sa fie produse 150. 000 de masti pe zi. Targetul final este ca, eventual, sa iasa pe poarta fabricii in fiecare zi 500. 000 de masti.

Un medic chirurg avertizeaza, in plina epidemie de coronavirus: Nu mai cumparati masti medicale!

Mastile medicale pot creste riscul unei infectii cu coronavirus daca nu sunt folosite corespunzator, avertizeaza chirurgul american Jerome Adams, care le cere oamenilor sa nu se mai inghesuie sa le cumpere din farmacii si sa epuizeze stocurile.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )