Libnet.ro
UNICEF

10:00

Secvential: Povestea unui roman care a fost iNCHIS pentru pamant si UMILIT pentru dreptate

Antena3 Antena3,
Secvential: Povestea unui roman care a fost iNCHIS pentru pamant si UMILIT pentru dreptate

Adrian Ursu a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Secvential, povestea lui Niculae Lazar, un batran in varsta de 89 de ani din Rastoaca, Vrancea, care s-a opus colectivizarii fortate din anii. continuă pe Antena3

Secvential: Povestea incredibila a taranului care s-a ascuns de comunisti, timp de 22 de ani, in soba casei parintesti

Adrian Ursu a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Secvential, povestea incredibila a unui roman din Botosani care s-a ascuns de comunisti, timp de peste 22 de ani, intr-o ascunzatoare facuta in.

iN PREMIERA: Povestea bijutierilor romani care au cucerit lumea, dar si a celui mai vandut pictor roman din istoria moderna

Pentru duminica, de la ora 21:00, la Antena 3, echipa in premiera a pregatit doua materiale interesante. Primul material spune povestea unor bijutieri, care au mizat pe talent pur romanesc si au cucerit.

Starul din filmul Povestea unui campion, obligat sa coboare din avion din cauza greutatii sale

Actorul american Quinton Aaron, starul filmului Povestea unui campion/The Blind Side 2009), a fost obligat sa coboare dintr-un avion, vineri, din cauza faptului ca este prea gras.

Constanta: Doua persoane au fost arestate pentru trafic de droguri de mare risc

Doua persoane din Constanta au fost arestate, vineri, pentru trafic de droguri de mare risc, potrivit unui comunicat al DIICOT. Cele doua persoane au vandut, in Constanta,droguri, cu sume cuprinse intre 380 lei si.

Rezultatele unui studiu care te vor SOCA. LAPTELE este in stransa legatura cu aparitia CANCERULUI

Ni s-a spus de cand eram copii ca laptele este o bogata sursa de calciu, asadar consumul sau zilnic este benefic pentru o sanatate de fier. insa studiile recente, facute de un cercetator renumit de la.

Presedintele Consiliului Judetean, Adrian Duicu, si seful IPJ Mehedinti au fost retinuti pentru fapte de coruptie

Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, si seful Inspectoratului de Politie al Judetului Mehedinti, Stefan Ponea, au fost retinuti, in noaptea de miercuri spre joi, pentru fapte de coruptie, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax. Joi dimineata, inainte de ora 7. 00, Adrian Duicu a fost dus in Arestul Politiei Capitalei, in timp ce Stefan Ponea a fost dus cu cinici ore inainte. PROFIL Cine este Adrian Duicu, baronul PSD de Mehedinti la care au descins procurorii DNADescarca de aici Declaratia de Avere a lui Adrian Duicu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )