Libnet.ro
UNICEF

23:15

Sedinta CExN s-a ncheiat. Dragnea i-a anuntat pe pesedisti ca nu candideaza la prezidentiale. PSD va sustine un candidat comun cu ALDE. nfrngere umilitoare pentru Gabriela Firea. Carmen Dan ramne ministru de Interne

Hotnews Hotnews,
 Sedinta CExN s-a ncheiat. Dragnea i-a anuntat pe pesedisti ca nu candideaza la prezidentiale. PSD va sustine un candidat comun cu ALDE. nfrngere umilitoare pentru Gabriela Firea. Carmen Dan ramne ministru de Interne

Liderii PSD s-au reunit sambata la Neptun, in sedinta Comitetului Executiv National CExN), dupa ce vineri mai multi lideri PSD s-au intalnit intr-o sedinta restransa cu intentia de a contesta autoritatea presedintelui PSD. Timp de sase ore social-democratii au discutat proiectele de viitor ale partidului si au transat nemultumirile interne. Discutiile au escaladat in momentul in care, primarul Capitalei Gabriela Firea a cerut demisia protejatei lui Liviu Dragnea, ministrul de Interne Carmen Dan. continuă pe Hotnews

Liderii PSD s-au reunit, la Neptun, in sedinta CExN

Liderii PSD s-au reunit astazi, la Neptun, in sedinta Comitetului Executiv National CExN), urmand sa discute despre evaluarea ministrilor din Cabinetul Dancila, despre o posibila suspendare a presedintelui Klaus Iohannis din functie si despre strategia pe care PSD va merge in sesiunea de toamna a Parlamentului. Vineri seara, tarziu, liderul PSD i-a convocat la discutii pe cativa dintre cei care il contesta, iar social-democratii ar fi ajuns la un consens.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dragnea a anuntat ca nu va candida la alegerile prezidentiale

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca nu va candida la alegerile prezidentiale. Dragnea a anuntat ca alianta PSD-ALDE va merge cu un candidat unic la alegerile prezidentiale din 2019. Stire in curs de.

Liviu Dragnea a anuntat inceperea procedurii de revocare a lui George Maior din pozitia de ambasador in Statele Unite

Scandalul protocoalelor secrete ar putea sa il coste postul de ambasador pe George Maior, fost director al SRI. Liviu Dragnea a anuntat ca premierul ii va cere ministrului de Externe sa inceapa procedura de.

Liviu Dragnea a anuntat ca NU candideaza in alegerile prezidentiale: Se deschise drumul pentru Tariceanu, candidat al PSD-ALDE?

Liviu Dragnea a anuntat in cadrul Comitetului Executiv National al PSD ca nu va candida pentru functia de presedinte in cadrul alegerilor din 2019, conform unor surse politice citate de Antena3. in plus,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )