Libnet.ro
UNICEF

22:16

Sedinta cruciala in Guvernul Dancila. Premierul va remania opt ministri

Antena3 Antena3,
Sedinta cruciala in Guvernul Dancila. Premierul va remania opt ministri

Zi decisiva pentru optministri din cabinetul Dancila, dupa ce premierul a anuntat remanierea acestora. Seful Executivului spune capleaca din Guvern cei care nu si-au atins obiectivele din programul. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, anunt surprinzator. Opt ministri luati in colimator. Se anunta o noua remaniere

Viorica Dancila a analizat pana acum activitatea a opt ministri din Guvernul pe care il conduce. Presedintele PSD spune ca evaluarea continua la toate ministerele si ca luni va propune in CEx-ul.

Primul ministru din Guvernul Dancila II care a demisionat: Plec cu fruntea sus! Tensiuni in PSD

Un ministru din Guvernul Dancila II pleaca din echipa guvernamentala. Anuntul a fost facut chiar inainte de sedinta CEx a PSD, una in care se discuta despre o remaniere mult mai ampla. Ministrul de Interne, Carmen Dan, si-a depus mandatul. Aceasta spune ca a decis sa renunte la functie si a insistat ca pleaca cu .

Surse: Carmen Dan si Teodor Melescanu ar putea fi schimbati din Guvernul Dancila

Liderii PSD decid in mai putin de o ora cine pleaca din Guvernul Dancila. Acestia se reunesc in Comitetul Executiv al partidului pentru a analiza rezultatele evaluarii care a fost facuta de Viorica Dancila.

Viorica Dancila: Am facut evaluarea pe opt ministere; luni la CEx vom vorbi de remaniere

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la Calarasi, ca s-a facut evaluarea a opt ministri, iar luni, la Comitetul Executiv National al PSD, se va decide remanierea guvernamentala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )