Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sedinta cruciala la Parlament. Viorica Dancila discuta cu ministrii propusi. Parlamentarii, chemati la Bucuresti

Antena3 Antena3,
Sedinta cruciala la Parlament. Viorica Dancila discuta cu ministrii propusi. Parlamentarii, chemati la Bucuresti

Este sedinta cruciala, sambata, la Parlament. Premierul desemnat, Viorica Dancila, discuta cu ministrii propusi din viitorul sau cabinet. Sunt discutii pregatitoare, bazate pe puncte din programul. continuă pe Antena3

Sedinta cruciala la Parlament. Viorica Dancila discuta cu ministrii propusi

Este sedinta cruciala, sambata, la Parlament. Premierul desemnat, Viorica Dancila, discuta cu ministrii propusi din viitorul sau cabinet. Sunt discutii pregatitoare, bazate pe puncte din programul.

Codrin Stefanescu: Premierul desemnat Viorica Dancila discuta la Parlament cu ministrii / Parlamentarii PSD, chemati la Bucuresti

Premierul desemnat Viorica Dancila discuta sambata cu ministrii in functie si cu cei validati de conducerea PSD pentru un nou portofoliu, urmand ca duminica conducerea PSD sa se intalneasca cu grupurile parlamentare, precum si cu liderii de filiale, a precizat pentru Agerpres secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu.

Ce strategie pregateste Viorica Dancila: Premierul desemnat, intalnire cu membrii noului cabinet si cu ministrii in functie

Nici nu au fost desemnati bine ca deja sunt convocati in sedinta. Premierul desemnat, Viorica Dancila, are, sambata, o intalnire, la Parlament, cu ministrii in functie, dar si.

Premierul Viorica Dancila a anuntat structura guvernului

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa la sediul PSD, ministrii desemnati sa faca parte din cabinetul sau.

PSD decide astazi componenta Guvernului condus de Viorica Dancila. In noul cabinet s-ar putea regasi Rovana Plumb, Sevil Shhaideh sau Adrian Dobre

PSD se intruneste vineri, in sedinta Comitetului Executiv National CExN), pentru a stabili componenta viitorului guvern, la capatul unei saptamani intense de negocieri cu liderii unor filiale judetene, care incearca sa isi impuna reprezentanti in noul executiv, potrivit news. ro. In pofida avertismentelor presedintelui Klaus Iohannis, in cabinetul condus de Viorica Dancila s-ar putea regasi si persoane cu probleme penale, precum fostul ministru Rovana Plumb si fostul vicepremier Sevil Shhaideh.

Viorica Dancila, invitata maine la reuniunea ALDE

Biroul Politic Central al ALDE se va reuni maine, de la ora 10:00, la sedinta fiind invitat si premierul desemnat, Viorica Dancila, a anuntat in aceasta seara, presedintele partidului, Calin Popescu-Tariceanu.

Viorica Dancila a trimis Parlamentului programul de guvernare. Care sunt noile masuri economice

Premierul desemnat, Viorica Dancila, a trimis Parlamentului programul de guvernare, document care co.

Viorica Dancila a anuntat componenta Guvernului

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat vineri componenta guvernului pe care il va conduce. Este vorba despre un cabinet care are patru viceprermieri, un nou post de acest fel fiind infiintat.

Viorica Dancila a anuntat componenta Guvernului: LISTA COMPLETA A MINISTRILOR (VIDEO)

Premierul desemnat Viorica Dancila a anuntat vineri componenta guvernului pe care il va conduce. Este vorba despre un cabinet care are patru viceprermieri, un nou post de acest fel fiind infiintat.

Viorica Dancila a prezentat lista ministrilor

PSD a nominalizat pentru Cabinetul Viorica Dancila o serie de ministri care au fost si in Guvernul condus de Mihai Tudose, dar si pe Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, care demisionasera in toamna, urmare a cazului Belina anchetat de DNA, precum si noi nume, intre care fosti ministri in alte guverne PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )