Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sedinta CSAT marti, pentru propunerile de buget pe 2020 ale institutiilor cu atributii in domeniul apararii

Hotnews Hotnews,
 Sedinta CSAT marti, pentru propunerile de buget pe 2020 ale institutiilor cu atributii in domeniul apararii

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se va reuni marti, pe ordinea de zi aflandu-se propunerile de buget pentru anul 2020 ale institutiilor cu atributii in domeniul apararii si securitatii nationale, a anuntat Administratia Prezidentiala. continuă pe Hotnews

Sedinta CSAT, marti, la ora 11.00: Bugetul institutiilor cu atributii in domeniul apararii si securitatii nationale, pe ordinea de zi

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, pentru marti, la ora 11. 00, sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. in cadrul s.

Klaus Iohannis a convocat marti sedinta CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, maine, Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, pentru a discuta bugetul institutiilor din domeniul apararii si securitatii nationale, la Palatul Cotroceni, potrivit News. ro.

Buget 2020 primele cifre. Care ministere primesc bani si care pierd

Bugetul pe anul 2020 vine cu o taiere masiva de la Ministerul Dezvoltarii, probabil de la PNDL, dar si de la Ministerul Agriculturii, in timp ce primeste mai multi bani Ministerul Apararii, arata o schita de buget obtinuta de Digi24.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )