Libnet.ro
UNICEF

10:30

Sedinta de Guvern, luni de la ora 16,00

România Liberă România Liberă,
Sedinta de Guvern, luni de la ora 16,00

Guvernul se intruneste luni in sedinta de la ora 16,00, pe ordinea de zi figurand mai multe proiecte. continuă pe România Liberă

Sedinta de Guvern luni... degeaba. De ce prima reuniune a cabinetului, dupa iesirea ALDE de la guvernare, ar putea sa n-aiba niciun scop practic

Premierul Viorica Dancila a convocat prima sedinta de Guvern dupa iesirea ALDE de la guvernare. Executivul de la Palatul Victoria se va reuni luni, la ora 16:00, potrivit stiripesurse. ro. Totusi, evenimentul ar.

Dan Barna, prezidentiabilul USR-PLUS, invitat la interviurile HotNews.ro LIVE, luni, de la ora 18.00

Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, este invitatul interviurilor HotNews. ro LIVE, luni, de la ora 18. Interviul va fi transmis pe conturile de Facebook si YouTube ale HotNews. ro. Cititorii HotNews. ro ii pot pune intrebari invitatului, folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

US Open: Bianca Andreescu vs Serena Williams, duelul pentru titlu (de la ora 23:00)

Bianca Andreescu se afla la o singura victorie distanta de primul titlu de Grand Slam din cariera, sportiva canadiana cu origini romanesti se va duela cu Serena Williams, campioana de sase ori la Flushing Meadows. Partida se va disputa pe arena Arthur Ashe, va incepe de la ora 23:00 ora Romaniei) si va fi in direct pe EuroSport si LiveText pe HotNews. ro.

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Malta (de la ora 19:00) - Victoria, obligatorie

Ajunsa pe locul patru in Grupa F, misiunea Romaniei este una clara in urmatoarele partide din cadrul preliminariilor Campionatului European: cel putin patru victorii consecutive. Primul pas: Malta. Partida de pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti incepe de la ora 19:00 si poate fi urmarita in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro.

Viorica Dancila a convocat prima sedinta de Guvern de la demisiile ministrilor ALDE

Premierul Viorica Dancla a convocat o sedinta de Guvern luni, de la ora 16. 00, fiind prima sedinta de la demisiile ministrilor ALDE ca urmare a iesirii formatiunii lui Tariceanu de la guvernare. Potrivit Mediafax, pe ordinea de zi ar putea fi OUG pentru preluginrea termenului de inscriere la vot al romanilor din Diaspora.

CExN PSD luni, la ora 18:00: Iesirea din impasul in care a intrat Guvernul Dancila pare sa fie principala tema de discutie

PSD se reuneste luni, in sedinta Comitetului Executiv National, pentru a discuta despre situatia Guvernului Dancila si despre situatii pentru a debloca activitatea acestuia, potrivit Agerpres. Asadar,.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii la ora 18:00, la Palatul Cotroceni. LIVE TEXT si VIDEO

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa. Un militar roman a fost ucis, joi, in Kabul, Afganistan. Decesul a survenit in urma unei.

Presedintele Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine joi, de la ora 18. 00, o declaratie de presa, a anuntat Administratia Prezidentiala. Iohannis a avut o interventie de la Cotroceni si cu o zi in urma, cand a lansat un nou atac la adresa Guvernului, fara sa ii dea insa un raspuns premierului in privinta ministrilor interimari. Ulterior, Viorica Dancila a anuntat ca se va adresa Curtii Constitutionale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )