Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sedinta de Guvern. Pe ordinea de zi: OUG pentru modificarea Codului fiscal

Antena3 Antena3,
Sedinta de Guvern. Pe ordinea de zi: OUG pentru modificarea Codului fiscal

Guvernul va discuta, in sedinta de miercuri, un proiect de ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Legii 227/2015 privind Codul fiscal. Sedinta de Guvern se va desfasura miercuri, de. continuă pe Antena3

Guvernul a programat miercuri la ora 15.00 sedinta decisiva pentru modificarea Codului Fiscal

Guvernul a programat miercuri la ora 15. 00 sedinta decisiva pentru modificarea Codului Fiscal, potrivit unui comunicat de presa. Reamintim ca premierul Mihai Tudose a confirmat astazi ca in sedinta de guvern va fi adoptata Ordonanta de Urgenta de modificare a Codului Fiscal. Tot maine, dar de la ora 11. 00, pagina de Facebook Coruptia Ucide a lansat un apel pentru miting la Guvern.

Modificarea Codului Fiscal se afla pe ordinea de zi a sedintei de Guvern. Ar putea fi aprobata si modificarea cotei de contributie catre Pilonul II de la 5,1% la 3,75%

Pe ordinea de zi a sedintei Guvernului de miercuri de la ora 13. 00 se afla proiectul de Ordonanta de Urgenta privind modificarea Codului Fiscal, masuri care au starnit nemultumirea sindicatelor si mediului de afaceri. Astfel, astazi ar putea fi aprobate masuri transferul contributiilor in sarcina angajatilor, scaderea impozitului pe venit de la 16% la 10%, impunerea unei taxe de solidaritate pentru angajatori de 2,5% si modificarea cotei de contributie catre Pilonul II de la 5,1% la 3,75%.

Revolutia fiscala, in sedinta de astazi a Guvernului. Modificarile Codului fiscal vor fi adoptate prin Ordonanta de Urgenta

OUG pentru modificarea Codului fiscal va fi adoptata in sedinta de miercuri a Guvernului, iar actul normativ va prevedea si transferul contributiilor de la angajator la angajat, masura contestata de sindicate, precum si scaderea impozitului pe venit de la 16% la 10%, decizie contestata de catre primari, care au sustinut ca astfel se vor reduce considerabil incasarile la buget si, prin urmare, banii pentru investitii.

Contributiile sociale vor fi platite de angajati. Guvernul a aprobat modificarile aduse Codului Fiscal

OUG pentru modificarea Codului fiscal a fost adoptata in sedinta de miercuri a Guvernului. Actul normativ prevede reducerea contributiilor sociale si transferul lor de la angajator la angajat.

Tariceanu, despre modificarea Codului Fiscal:Cand este vorba despre adoptarea unui pachet de masuri atat importante, rapiditatea nu este factorul cheie

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni, la Parlament, ca, in opinia sa, nu este nicio problema cu amanarile succesive ale sedintelor de Guvern in care trebuia adoptata Ordonanta de Urgenta privind modificarea Codului fiscal, sustinand ca atunci cand este vorba despre adoptarea in Guvern a unui pachet de masuri atat importante, rapiditatea nu este factorul cheie, transmite news. ro.

Protest fata de modificarea Codului Fiscal, anuntat pentru miercuri, de la ora 11.00, in Piata Victoriei: 8 noiembrie este Miercurea Neagra pentru economia Romaniei

Comunitatea Coruptia ucide anunta un protest fata de modificarea Codului Fiscal pentru miercuri, incepand cu ora 11. 00, in Piata Victoriei. 8 noiembrie este Miercurea Neagra pentru economia Romaniei. Pentru a carpi un buget pe care nu a fost in stare sa il gestioneze, Guvernul PSD-ALDE este capabil sa distruga economia libera a Romaniei, spun organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului Opriti Modificarea Codului Fiscal!.

Protest fata de modificarea Codului Fiscal anuntata pentru miercuri in Piata Victoriei. Companiile, rugate sa le dea liber angajatilor prin rotatie

Se pregatesc proteste pentru miercuri la pranz cand Guvernul a anuntat ca va adopta prin Ordonanta de Urgenta trecerea contributiilor de la angajator la angajat. in capitala, intalnirea ar urma sa aiba loc in Piata Victoriei incepand de la ora 11:00. Organizatorii evenimentului intitulat Opriti modificarea Codului fiscal! fac apel la marile companii sa permita angajatilor sa isi ia liber prin rotatie pentru a participa la miting.

Basescu, mesaj pentru Tudose: Opriti modificarea Codului fiscal, altfel va asumati impingerea tarii intr-un dezastru

Presedintele PMP, senatorul Traian Basescu, ii solicita premierului Mihai Tudose sa opreasca modificarea Codului fiscal, el sustinand ca altfel prim-ministrul isi va asuma impingerea.

Guvernul a adoptat modificarea Codului fiscal

Update 15. 00: Guvernul a aprobat masurile privind modificarea Codului fiscal, incepand cu 1 ianuarie 2018. Prin aceste modificari urmeaza sa fie redus impozitul pe venit de la 16 la 10 procente, 37,25% ar.

Liderii Coalitiei PSD-ALDE vor tine luni la pranz o sedinta in care vor discuta modificarea Codului Fiscal

Conducerea coalitiei PSD-ALDE va tine luni, incepand cu ora 13. 00, o sedinta in care va discuta modificarile propuse la Codul Fiscal, au declarat surse politice pentru HotNews. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )