Libnet.ro
UNICEF

17:45

Sedinta de Guvern pentru prelungirea starii de alerta. Ar putea fi anuntate noi masuri de relaxare

Antena3 Antena3,
Sedinta de Guvern pentru prelungirea starii de alerta. Ar putea fi anuntate noi masuri de relaxare

Sedinta de Guvern luni pentru prelungirea starii de alerta. Se va lua in calcul prelungirea cu 30 de zile a starii de alerta. continuă pe Antena3

Starea de alerta se prelungeste. Decizia luata de guvern azi

Guvernul se va reuni luni in sedinta pentru a aproba hotararea privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei cu inca 30 de zile, potrivit Agerpres. Premierul Ludovic Orban a anuntat ca luni va avea loc reuniunea Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, urmand ca intr-o sedinta de Guvern sa fie aprobata prelungirea starii de alerta. Vom avea Comitetul National pentru Situatii de Urgenta luni, la 11,00, la 12,00 am convocat sedinta de Guvern si vom lua decizii. Deocamdata am agreat - ca am avut mai multe solicitari - sa permitem reluarea adunarilor publice, manifestatiilor, a spus duminica Orban.

Alegeri locale 2020. Schimbare de ultim moment anuntata de Guvern pentru 27 septembrie. Toti romanii trebuie sa afle

Alegerile Locale bat la usa, iar guvernantii incearca din rasputeri sa tina lucrurile sub control, in ceea ce priveste pandemia. in sedinta de guvern de astazi este anuntata si prelungirea starii de alerta cu alte 30 de zile. Alegerile locale 2020: Schimbare de ultim moment anuntata pentru 27 septembrie Candidatii sunt pregatiti pentru alegerile locale .

Guvernul aproba luni prelungirea starii de alerta. Noi masuri de relaxare vor fi luate, cum ar fi posibilitatea participarii la manifestatii si adunari publice

Guvernul se reuneste luni, de la ora 12. 00, in sedinta pentru a aproba un proiect de hotarare privind prelungirea starii de alerta. inaintea intrunirii Executivului, este programata, de la ora 11. 00, o intalnire a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta care va stabili noile masuri care vor fi aplicate odata cu deciziade prelungire a starii de alerta pentru alte 30 de zile.

Guvernul discuta luni prelungirea starii de alerta, inclusiv masuri sanitare pentru alegerile locale si reducerea unor restrictii

Guvernul discuta luni prelungirea starii de alerta, inclusiv masuri sanitare pentru alegerile locale si reducerea unor restrictii. Premierul Ludovic Orban a anunta deja ca Guvernul va lua si noi masuri de relaxare, cum ar fi permiterea manifestatiilor in anumite conditiii: purtarea mastii si un numar limitat de participanti.

IN SEDINTA DE ASTAZI Guvernul urmeaza sa aprobe hotararea privind prelungirea starii de alerta

Guvernul se va reuni astazi in sedinta pentru a aproba hotararea privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei cu inca 30 de zile.

Guvernul se intalneste luni in sedinta pentru a aproba prelungirea starii de alerta. Ludovic Orban: Am agreat sa permitem reluarea adunarilor publice

Premierul Romaniei a anuntat in timpul vizitei la Calarasi, duminica, 13 septembrie, ca Guvernul se va reuni in cursul zilei de luni in sedinta, pentru a aproba hotararea privind prelungirea starii de.

Ludovic Orban anunta prelungirea starii de alerta si luarea unor noi masuri de relaxare

Ludovic Orban a anuntat, vineri la Drobeta Turnu-Severin, ca Guvernul va prelungi starea de alerta si va lua si va luat si noi masuri de relaxarea, cum ar fi permiterea manifestatiilor in anumite conditiii, cum ar fi purtarea mastii si un numar limitat de persoane la aceste evenimente, scrie News.

ORBAN: Starea de alerta se prelungeste cu inca 30 de zile

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca guvernul va aproba, luni, hotararea pentru prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile, insa executivul va veni cu o noua relaxare a restrictiilor astfel incat se vor putea relua adunarile publice si manifestatiile de, cel mai probabil, 100 de persoane, conform Hotnews. ro.

Orban: Starea de alerta se prelungeste cu inca 30 de zile Manifestatiile vor fi din nou autorizate

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca guvernul va aproba, luni, hotararea pentru prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile, insa executivul va veni cu o noua relaxare a restrictiilor astfel incat se vor putea relua adunarile publice si manifestatiile de, cel mai probabil, 100 de persoane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )