Libnet.ro
UNICEF

12:45

Sedinta de guvern, probabil ultima din acest an. Pe ordinea de zi nu figureaza si bugetul din 2019

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sedinta de guvern, probabil ultima din acest an. Pe ordinea de zi nu figureaza si bugetul din 2019

Executivul se reuneste, vineri, intr-o noua sedinta de guvern, probabil ultima din 2018, pe ordinea de zi anuntata fiind trecute un proiect de lege si mai multe proiecte de hotarari, insa nu si proiectul bugetului de stat pentru anul 2019. Sedinta este. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis si Viorica Dancila vor sta din nou fata in fata la sedinta CSAT, ultima din acest an

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila vor sta din nou fata in fata la sedinta CSAT, ultima din acest an. Sedinta a fost convocata ca urmare a modificarilor care au loc la nivelul.

SEDINTA DE GUVERN A INCEPUT, Dancila il acuza pe Iohannis de blocaj

ACTUALIZARE - Dancila: Presedintele mi-a comunicat, fara nicio explicatie, ca nu va da curs propunerilor pentru ministerele Transporturilor si Dezvoltarii Regionale, dand dovada ca doreste blocarea activitatii Guvernului -------- * ACTUALIZARE - VIORICA DANCILA: Decretul semnat de catre presedinte pentru prelungirea mandatului sefului Armatei este nelegal -------- Guvernul se reuneste, astazi, intr-o noua sedinta, probabil ultima din acest an, pe ordinea de zi anuntata fiind trecute un proiect de lege si mai multe proiecte de hotarari, insa nu si proiectul bugetului de stat pentru anul 2019.

Guvernul se reuneste in sedinta astazi

Guvernul se reuneste, astazi, intr-o noua sedinta, probabil ultima din acest an, pe ordinea de zi anuntata fiind trecute un proiect de lege si mai multe proiecte de hotarari, insa nu si proiectul bugetului de stat pentru anul 2019.

Sedinta de Guvern dupa cutremurul din CSAT. Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, urmeaza sa aiba o prima reactie dupa sedinta CSAT si declaratiile presedintelui Iohannis. in scurt timp va incepe si sedinta de Guvern, ultima din acest.

Guvernul se reuneste in sedinta vineri, avand pe ordinea de zi proiecte de lege si de hotarari, dar nu si bugetul pe 2019

Guvernul se reuneste, vineri, intr-o noua sedinta, probabil ultima din acest an, pe ordinea de zi anuntata fiind trecute un proiect de lege si mai multe proiecte de hotarari, insa nu si proiectul bugetului de stat pentru anul 2019.

Ultima sedinta CSAT din acest an: pe ordinea de zi, decizii privind sefii Armatei / Ministrul Apararii a anuntat nu va prelungi mandatul actualului sef al Statului Major

Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT pentru vineri, de la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni, cu scopul de a analiza solicitarile ministrului Apararii referitoare la ocuparea unor posturi in conducerea Armatei Romaniei, a informat Administratia Prezidentiala.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )