Libnet.ro
UNICEF

20:15

Sedinta de lucru la Guvern. Participa premierul, ministrul Sanatatii, cel de Interne si secretarul de stat Arafat

Hotnews Hotnews,
 Sedinta de lucru la Guvern. Participa premierul, ministrul Sanatatii, cel de Interne si secretarul de stat Arafat

Premierul Ludovic Orban se intalneste la aceasta ora cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela si secretarul de stat in MAI, Raed Arafat intr-o sedinta de lucru, potrivit unui comunicat transmis duminica de Guvern. Sedinta a inceput la ora 10,00, conform anuntului Guvernului. continuă pe Hotnews

Premierul Ludovic Orban, o noua sedinta cu ministrul Sanatatii, ministrul Afacerilor Interne si seful DSU, Raed Arafat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban participa, in acesta dimineata, la o sedinta de urgenta cu ministrul Sanatatii, ministrul de Interne si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Sedinta are loc la Pa.

10 persoane au murit in incendiul de la ATI COVID. Ministrul Sanatatii merge la Piatra Neamt

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, merge la Piatra Neamt pentru a coordona ancheta privind tragedia de la Spitalul Judetean unde 10 persoane au murit in urma unui incendiu la sectia ATI. Medicul de garda este in stare grava si va fi transferat la Iasi.

Ministrul Sanatatii se va deplasa la Piatra Neamt, in urma incendiului care a ucis 10 persoane internate la ATI cu COVID-19

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru va merge in aceasta seara la Piatra Neamt, in urma incendiului care a ucis zece persoane internate la sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, va merge de urgenta la Piatra Neamt pentru a vedea situatia din teren

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru se va deplasa in aceasta seara la Spitalul Judetean Piatra Neamt, acolo unde zece persoane au murit in urma unui incendiu la sectia ATI. Sunt pacienti infectati.

Anunt de la ministrul Sanatatii: Doar 4,6% din populatia tarii va primi vaccinul, in prima faza

Doar 4,6% dintre romani vor primi in prima faza vaccinul anti-COVID anunta ministrul Sanatatii. Nelu Tataru a afirmat ca primele trei transe vor veni in luna ianuarie, dar nu este clar cum va fi tinut si transportat vaccinul care are nevoie de conditii speciale de manevrare.

Ministrul Sanatatii: Respectarea regulilor ar insemna ca in urmatoarele trei saptamani sa avem o scadere a numarului de cazuri. Transmiterea se face foarte mult prin mobilitate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, estimeaza ca, daca noile reguli impuse de autoritati vor fi respectate, intr-un termen de trei saptamani am putea asista la o scadere a numarului de cazuri de COVID-19.

Ministrul Sanatatii, in vizita la Spitalul Judetean Sf. Gheorghe si Spitalul de Cardiologie Covasna

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, se va afla vineri in judetul Covasna, la Spitalul Judetean Sf. Gheorghe si la Spitalul de Cardiologie, potrivit Agerpres.

Florin Citu, in sedinta de Guvern: Am ajuns la cel mai mic nivel al inflatiei din septembrie 2017 si pana acum

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a vorbit despre situatia economica a tarii in sedinta de Guvern de joi, in care printre altele s-a concretizatprelungirea starii de alerta pe intreg.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )