Libnet.ro
UNICEF

12:30

Sedinta ordinara de Consiliu Local, pe 29 august. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Adevărul Adevărul,
Sedinta ordinara de Consiliu Local, pe 29 august. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Consilierii locali din municipiul Calarasi sunt convocati joi, 29 august, la ora 16. 30, in sedinta ordinara, avand pe ordinea de zi 13 proiecte de hotarare, printre care si parobarea planului urbanistic zonal in vederea construirii de locuinte ANL. continuă pe Adevărul

Sedinta ordinara joi, 29 august, la Consiliul Judetean. Ce proiecte vor fi supuse dezbaterii

Joi, 29 august, ora 13. 00, consilierii judeteni sunt convocati in sedinta ordinara, avand pe ordinea de zi 18 proiecte de hotarari.

Curs valutar BNR marti, 27 august. Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala a Romaniei a indicat un nou curs pentru ziua de marti, 27 august. Iata care sunt cotatiile, alaturi de variatiile pozitive si negative indicate de specialisti si care este comparatia dintre cursul precedent si cel actual. De asemenea, poti urmari si noutatile Indicelui ROBOR. Noile cifre isi vor face aparitia la orele 13.

HOROSCOP 26 AUGUST. Fecioarele sunt animate de ganduri marete, Pestii au multe intalniri

Berbec Sunt sanse sa-ti creasca veniturile din activitatea profesionala,dar, in paralel apar cheltuieli pentru nevoi personale. Astazi astrele iti recomanda sa te ocupi si de.

HOROSCOP rune pentru 27 august. Berbecii sunt atenti la comunicare, Racii au rezultate incredibile

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 27 august august 2019. Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor.

HOROSCOP rune 26 august. Racii sunt blocati in interior, Scorpionii esueaza la comunicare

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru LUNI 26 august august 2019. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii.

HOROSCOP DRAGOSTE 24 AUGUST. Racii sunt irezistibili, Taurii se concentreaza pe lucruri marunte

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 24 AUGUST. Astazi are loc un eveniment astral cu o energie foarte buna. Cele doua planete ce se ocupa de dragoste in astrologie, Marte si.

HOROSCOP 24 AUGUST. Leii sunt intr-o dispozitie buna, Capricornii trebuie sa se relaxeze astazi

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 24 AUGUST 2019; astazi are loc un eveniment astral cu o energie foarte buna. Cele doua planete ce se ocupa de dragoste in astrologie, Marte si Venus,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )