Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sedinta PSD: Dancila ar fi spus ca demisioneaza daca partidul nu intra in turul doi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sedinta PSD: Dancila ar fi spus ca demisioneaza daca partidul nu intra in turul doi

Comitetul Executiv al PSD a votat ca partidul sa aiba candidat propriu la prezidentiale si sa inceapa negocieri cu partidul lui Victor Ponta si cu ALDE pentru sustinerea candidatului PSD. De asemenea, Viorica Dancila le-ar fi transmis. continuă pe Wall-Street Ro

PSD, pregatiri pentru prezidentiale. Viorica Dancila nu exclude sa candideze, daca partidul i-o va cere

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, sambata la Calarasi, ca persoana care se va pozitiona bine in sondajele de opinie, dar va avea si sustinerea partidului, va candida la alegerile prezidentiale.

Dancila: Marea majoritate a filialelor isi doresc candidat din PSD la prezidentiale. Nu voi face un pas inapoi daca partidul decide ca sunt solutia cea mai buna

Prezenta la Teleorman, presedintele PSD Viorica Dancila a afirmat ca dupa ce a discutat cu filialele partidului din tara, marea majoritate a acestora au dat de inteles ca la alegerile prezidentiale din iarna isi doresc un candidat din interiorul partidului.

Ce s-a discutat in sedinta PSD: Trebuie sa le dam bani primarilor pentru ca vin alegerile

Liderii PSD au discutat in sedinta CEX al PSD despre gaura bugetara care trebuie acoperita la rectificarea de la finalul lunii iulie pe care trebuie sa o impace cu dorintele baronilor locali si ale primarilor si cu nevoile electorale ale partidului.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )