Libnet.ro
UNICEF

14:45

Sedinta restransa la Palatul Victoria, duminica seara. Orban, Citu, Costache si Anisie evalueaza posibilitatea de a inchide scolile din Romania (VIDEO)

B1 B1,
Sedinta restransa la Palatul Victoria, duminica seara. Orban, Citu, Costache si Anisie evalueaza posibilitatea de a inchide scolile din Romania (VIDEO)

Premierul in exercitiu Ludovic Orban a convocat mai multi ministri, duminica seara, la Palatul Victoria, pentru evaluarea posibilitatii de a inchide scolile din tara, pe fondul cazurilor de COVID-19. continuă pe B1

Ludovic Orban a convocat o sedinta informala de lucru la Palatul Victoria pe tema coronavirus

Premierul interimar Ludovic Orban a convocat duminica seara o sedinta informala de lucru la Palatul Victoria in contextul inmultirii cazurilor de romani infectati cu coronavirus peteritoriul tarii. La intalnire participa ministrul de Interne, Educatiei si Sanatatii.

Cutremur duminica seara in Romania! S-a produs aproape de Bucuresti. Ce magnitudine a avut

Un cutremur a avut loc duminica seara in Romania. Acesta a avut loc in apropierea unor localitati importante, Brasov, Ploiesti, Bacau, Galati, Braila, Bucuresti, Pitesti, Sibiu, Iasi si Ruse Bulgaria). Cutremur duminica seara in Romania. 4,3 pe scara Richter Cutremurul de duminica seara s-a produs in zona seismica Vrancea si a avut 4,3 magnitudine pe .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )