Libnet.ro
UNICEF

21:15

Sedinte publice pentru bugetul unuia dintre cele mai mari orase din tara. in ce investitii vor ajunge peste 200 de milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Sedinte publice pentru bugetul unuia dintre cele mai mari orase din tara. in ce investitii vor ajunge peste 200 de milioane de lei

Proiectul bugetului local al Municipiului Iasi va fi dezbatut in patru sedinte publice organizate in Sala Vasile Pogor a Palatului Roznovanu, pentru al treilea an consecutiv. continuă pe Adevărul

Opt milioane de lei investite pentru consolidarea uneia dintre cele mai importante manastiri din Bucovina

Compania Nationala de Investitii va aloca opt milioane de lei pentru consolidarea Manastirii Sucevita, aflata pe lista monumentelor istorice. Proiectul vizeaza consolidarea si reabilitarea bisericii, a turnului clopotnitei, a turnului sud vest si a zidului de incinta ale manastirii. Valorea proiectului se ridica la suma de 7,9 milioane de lei.

Veaceslav Negruta: Moldova are unul dintre cele mai ridicate niveluri de offshorizare a activitatii economice

Fostul ministru al FInantelor, Veaceslav Negruta, a declarat miercuri, 24 ianuarie, ca Republica Moldova are unul dintre cele mai ridicate niveluri de offshorizare a activitatii economice, sociale si politice.

Una dintre cele mai mari competitii de Dota 2 din lume va avea loc la Bucurestii. Echipele participante si valoarea totala a premiilor

The Bucharest Major, organizat de PGL si Imba TV pe 9-11 martie la Sala Polivalenta, va oferi unul dintre cele mai mari premii din istoria evenimentelor sportive din Romania: un milion de dolari.

APS a achizitioneaza unul dintre cele mai mari portofolii de credite neperformante din tara noastra

APS Investments impreuna cu Deutsche Bank si fonduri consiliate de AnaCap au achizitionat portofoliu de credite neperformante in valoare totala de 360 de milioane de euro, detinut anterior in tara noastra de catre banca greceasca Alpha Bank.

Este una dintre cele mai frumoase romance, dar de cine se teme Madalina Ghenea. Cand tatal copilului tau apreciaza toate pozele unei...

Nori negri se aduna in cuplul Madalina Ghenea-Matei Stratan, dupa o perioada roz, in care cei doi stateau lipiti unul de celalalt ca timbrul de scrisoare. Printre multele reprosuri din ultim.

Wozniacki, imbatabila: Daneza e in finala de sambata, dupa unul dintre cele mai dramatice meciuri din acest an

Simona Halep a avansat pana in ultimul act, programat pentru sambata ora 10. 30, Eurosport), dupa ce a salvat mingi de meci in doua partide diferite. Si adversara ei insa a fost in corzi la inceputul turneului.

FOTO VIDEO Proiect inedit pentru Centenar: 100 dintre cei mai importanti romani ai momentului, fotografiati cu tehnica de acum 100 de ani

Unul dintre cele mai intersante si inedite proiecte destinate celebrarii Centenarului Marii Uniri a fost demarat la Alba Iulia, miercuri, 24 ianuarie. Proiectul 100 de chipuri romanesti presupune realizarea a 100 de fotografii cu cei mai spectaculosi romani ai momentului cu aceeasi tehnica fotografica folosita la 1 Decembrie 1918. Initiativa apartine artistului fotograf Radu Chindris.

Castiga unul dintre cele trei albume de fotografie ROST. 12 Hotare oferite de fotograful Razvan Voiculescu

Castiga unul dintre cele trei albume de fotografie ROST. 12 Hotare oferite de fotograful Razvan Voiculescu Avem un ROST. Il pastram! Cu acest mesaj si-a insotit fotograful Razvan Voiculescu imaginile realizate in ultimii sapte ani, in cadrul proiectului sau de arta fotografica ROST. A batut Romania in lung si-n lat cautand si documentand activitatea a peste 100 de pastratori de ROST specializati in diferite mestesuguri vechi, arte si obiceiuri traditionale. A fotografiat conace si biserici de lemn care se incapataneaza sa dainuie, sa nu dispara, in ciuda faptului ca au fost demult abandonate. Iar intr-o perioada in care auzim din ce in ce mai des de ultimul fierar, ultimul rotar, ultimele momente ale lumii traditionale, a reusit sa descopere si tineri care duc mai departe rostul romanesc.

Ela Craciun, vacanta la Cetatea Petra, una dintre cele 7 minuni ale lumii moderne

Dupa o mini-vacantala schi, alaturi de cei doi copii ai sai, Ela Craciun schimbat registrul si a petrecut patru zile de neuitat in Iordania. Vedeta de televiziune a lasat in urma cele -4 grade Celsius din Romania si a ajuns intr-un loc cu clima mult mai placuta, bucurandu-se de cele peste 25 de grade din timpul zilei.

Germania: Partidul de extrema dreapta AfD obtine sefia comisiei pentru Buget din Bundestag

Partidul german de extrema dreapta AfD, cunoscut, intre altele, pentru euroscepticismul sau, a obtinut marti sefia comisiei pentru Buget, una dintre cele mai importante din camera deputatilor, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )