Libnet.ro
UNICEF

18:15

Sediul Google a fost atacat pentru ca gigantul ne urmareste

Playtech Playtech,
Sediul Google a fost atacat pentru ca gigantul ne urmareste

Cu totii ar trebui sa avem o problema cu volumul semnificativ de informatii pe care il are Google despre noi, dar asta nu inseamna ca solutia este sa incepem sa atacam sediul companiei. De-a lungul anilor au existat mai multe dezbateri legate de modul in care Google ne foloseste informatiile si activitatea online pentru a []. continuă pe Playtech

Sindromul Securitatea: sediul Google, atacat de un om speriat ca e urmarit

Un om speriat de datele pe care le colecteaza Google a incendiat o masina de langa sediul companiei. Nu este insa singurul astfel de moment din istoria Google si s-ar putea sa fie tot mai multe, conform Adevarul.

Imaginile pe care Adrian Ursu nu poate sa le vada. Au fost date pentru Mircea Badea

Mai multe imagini cu antrenorul Germaniei, Joachim Low, surprins in ipostaze dezgustatoare, au fost prezentate si comentate luni, in pasa emisiunii Sinteza zilei cu in gura presei. Sunt fotografii.

O femeie a fost arestata pentru ca ar fi intentionat sa il ucida pe Stephen Hawking

O femeie a fost arestata sub suspiciunea de a fi vrut sa ii ia viata lui Stephen Hawking, dupa ce a postat amenintari pe aceasta tema in social-media. Vineri, 1 iulie, Politia spaniola a arestat o femeie, in apropiere de locul unde se desfasoara conferinta Starmus din Tenerife, la care se afla Hawking. Autoritatile au [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )