Libnet.ro
UNICEF

22:16

Sediul Primariei Sectorului 3 a fost construit ILEGAL. Lovitura instantei pentru edilul Robert Negoita (FOTO)

B1 B1,
Sediul Primariei Sectorului 3 a fost construit ILEGAL. Lovitura instantei pentru edilul Robert Negoita (FOTO)

Lovitura pentru edilul Robert Negoita. Sediul Primariei Sectorului 3 din Calea Dudesti a fost construit ilegal, potrivit unei sentinte date de Tribunalul Bucuresti. Prin urmare, actul administrativ a fost. continuă pe B1

Sediul Primariei Sectorului 3 a fost construit ILEGAL. Lovitura instantei pentru edilul Robert Negoita

Lovitura pentru edilul Robert Negoita. Sediul Primariei Sectorului 3 din Calea Dudesti a fost construit ilegal, potrivit unei sentinte date de Tribunalul Bucuresti. Prin urmare, actul administrativ a fost.

Decizie a instantei: Sediul Primariei Sectorului 3 a fost construit ilegal

Primaria Sectorului 3 a emis ilegal autorizatia de construire pentru propriul sediu, din din Calea Dudesti, numarul 191, potrivit unei sentinte date de Tribunalul Bucuresti, actul administrativ fiind anulat. Procesul a fost intentat de Asociatia pentru Conservarea Integrata a Patrimoniului Natural si Cultural si Salvati Bucurestiul. Decizia instantei nu este definitiva.

VIDEO A nceput demolarea unui bloc construit ilegal pe un spatiu verde din sectorul 5 al Capitalei, dupa ce vecinii au cstigat procesul

Un bloc de patru etaje ridicat ilegal pe un spatiu verde de pe Intrarea Giurgiului 23, Sector 5, este demolat dupa ce vecinii au obtinut in instanta anularea autorizatiei de construire si demolarea pe cheltuiala investitorului care l-a ridicat. Aceasta este o premiera in Bucuresti. Desi exista mai multe cladiri ridicate ilegal, pana acum niciuna nu a fost demolata.

ştiri de la B1

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )