Libnet.ro
UNICEF

07:30

Sediul Primariei Targu Jiu este restaurat. Lucrarile costa 200.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Sediul Primariei Targu Jiu este restaurat. Lucrarile costa 200.000 de euro

Sediul Primariei municipiului Targu-Jiu se afla in proces de restaurare. Lucrarile se vor desfasura pe o perioada de trei luni si se ridica la o valoare de 200. 000 de lei. continuă pe Adevărul

Ceahlaul produce surpriza, 1-0 la Targu Jiu cu Pandurii

Ceahlaul a obtinut prima victorie in campionat, scor 1-0 impotriva echipei Pandurii Targu Jiu, sambata seara, intr-un meci contand pentru cea de-a treia etapa a Ligii 1. Andrei Dumitras a facut diferenta in partea secunda, contribuind decisiv totodata si la primul succesal Ceahlaului in istoria deplasarilorde la Targu Jiu.

Romanii s-au plimbat si la Targu Jiu, in numele libertatii

Foarte multi oameni s-au mobilizat si la Targu Jiu, la aceasta plimbare a libertatii. Sute de oameni s-au plimbat in jurul unuia dintre simbolurile culturii noastre: Coloana Infinutului a lui Brancusi. Romanii .

Liga 1: Victorie pentru Ceahlaul Piatra Neamt, in deplasare, scor 1-0 cu Pandurii Targu Jiu

Pandurii Targu Jiu a pierdut partida jucata sambata seara, in etapa a treia a Ligii 1, acasa, cu Ceahlaul Piatra Neamt, scor 0-1. Oaspetii au inscris in minutul 62, prin Dumitras, cand acesta a marcat cu u.

Victorie chinuita reusita de Ceahlaul Piatra Neamt la Pandurii Targu Jiu

Ceahlul Piatra Neamt a fost surpriza partidei cu Pandurii Targu Jiu, disputata sambata si castigata de oaspeti cu scorul de 1-0.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )