Libnet.ro
UNICEF

23:45

Sediul unei sectii de politie din Prahova a fost spart. Politistii si-au dat seama dupa trei zile ca le-au disparut obiecte din birou

Adevărul Adevărul,
Sediul unei sectii de politie din Prahova a fost spart. Politistii si-au dat seama dupa trei zile ca le-au disparut obiecte din birou

Sediul Politiei din comuna prahoveana Cornu a fost spart de hoti. Politistii si-au dat seama ca au disparut obiecte din birou dupa trei zile. Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, hotii au furat probele dintr-un dosar de inselaciune. continuă pe Adevărul

Sediu de POLITIE din Prahova SPART de hoti: S-au FURAT PROBELE dintr-un DOSAR PENAL (VIDEO)

Hotii au dat o lovitura de zile mari. Persoane neidentificate au spart sediul popostului de politie din localitatea Cornu, judetul Prahova, in noaptea de marti spre miercuri, pentru a sustrage probele dintr-un.

Blocaj la Politia Rutiera Timis. Permise auto anulate, dupa ce sistemul a fost spart de hackeri

Blocaj la Politia Rutiera Timis. Permisele auto au fost anulate, dupa ce sistemul a fost spart de hackeri, sambata, 17 august. Reprezentantii Inspectoratului Judetean au confirmat informatia. Blocaj la Politia Rutiera Timis Sistemul electronic de evidenta al Politei Romane a fost spart de hackeri sambata, 17 august. Din cauza erorii, au fost anulate toate examinarile .

Si-a ucis fiul de 18 ani in urma unei altercatii. Barbatul din judetul Bihor a fost arestat, dar apoi a avut o cerere neasteptata

Si-a ucis fiul de 18 ani in urma unei altercatii. Barbatul din judetul Bihor a fost arestat, dar apoi a avut o cerere neasteptata in fata judecatorilor. A vrut sa participe la inmormantarea.

Reactorul unei centrale nucleare din Rusia a fost oprit in urma unei erori a sistemului de securitate

Reactorul numarul 4 al centralei nucleare Beloiarsk din muntii Urali a fost oprit duminica dupa un raspuns fals al sistemului de securitate, a spus o sucursala a agentiei nucleare Rosatom, relateaza Reuters.

Hotul care a spart sediul de Politie din Cornu a fost prins. A furat probele dintr-un dosar in care era cercetat

Politistii din Prahova au reusit sa-l prinda pe cel care a intrat prin efractie in sediul Politiei din comuna prahoveana Cornu. Barbatul era cercetat intr-un dosar de santaj. Este suspectat ca a vandut bilete false la Neversea.

Un barbat din Prahova a murit dupa ce a fost acrosat de un tren

Un barbat a murit, duminica seara, dupa ce a fost acrosat de un tren in apropierea statiei de la Plopeni, informeaza IPJ Prahova. Un barbat a fost acrosat mortal de un tren personal care circula pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )