Libnet.ro
UNICEF

21:01

Sef al Oficiului Cadastru Bucuresti, trimis in judecata pentru luare de mita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sef al Oficiului Cadastru Bucuresti, trimis in judecata pentru luare de mita

Seful Biroului Resurse Umane de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti, Iulian Bocse, arestat luna trecuta pentru luare de mita si abuz in serviciu, a fost trimis, astazi, in judecata de Directia Nationala Anticoruptie DNA). continuă pe Ziarul Bursa

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii Ana Maria Topoliceanu, urmarita penal pentru luare de mita in dosarul Gala Bute

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI) Ana Maria Topoliceanu este urmarita penal pentru luare de mita, in dosarul Gala Bute, dupa ce ar fi primit bani de la administratorul unei firme, potrivit unor documente ale Directiei Nationale Anticoruptie obtinut de Mediafax. Ana Maria Topoliceanu apare in fotografiile de la Paris, alaturi de Elena Udrea si fosta sefa DIICOT Alina Bica.

Trioul de la Paris, probleme penale. Fosta sefa a C.N.I., Ana Maria Topoliceanu, urmarita pentru luare de mita in dosarul Gala Bute

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI) Ana Maria Topoliceanu este urmarita penal pentru luare de mita, in dosarul Gala Bute, dupa ce ar fi primit bani de la administratorul unei firme, potrivit.

Fosta sefa CNI, urmarita pentru luare de mita, in dosarul Gala Bute

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI) Ana Maria Topoliceanu este urmarita penal pentru luare de mita, in dosarul Gala Bute, dupa ce ar fi primit bani de la administratorul unei firme, potrivit unor documente ale DNA, informeaza Mediafax.

VIDEO. Seful CJ Ialomita, retinut pentru luare de mita si coruptie

Procurorii au pus in miscare actiunea penala si l-au retinut marti pe Silvian Ciuperca pentru luare de mita, doua infractiuni de folosirea influentei si autoritatii conferite de functia de conducere intr-un partid politic, in scopul obtinerii pentru altul a unui folos necuvenit, abuz in serviciu asimilat infractiunilor de coruptie, doua infractiuni de instigare la abuz in serviciu, instigare la fals intelectual si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, informeaza Mediafax.

Inca un baron pe lista DNA: presedintele CJ Ialomita, retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca PSD), a fost retinut de procurorii DNA pentru luare de mita si abuz in serviciu, alaturi de directorul Serviciului Achizitii din CJ, Cezar Valcan, in dosarul privind interventii la un.

Presedintele CJ Ialomita a fost retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Ialomita, Silvian Ciuperca, a fost retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu, alaturi de directorul Serviciului Achizitii din CJ, Cezar Valcan, in dosarul privind interventii la un consilier din Ministerul Sanatatii si la conducerea ADR Sud Muntenia, potrivit unui comunicat emis de DNA.

Bacau: Profesor condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita

Un profesor de matematica din Onesti a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bacau la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita in forma continuata. Acesta a fost prins in flagrant de.

Fostul primar al comunei Crasna a fost trimis in judecata de DNA

Fostul primar al comunei Crasna, Iulian Bocse, angajat ca sef al Biroului resurse umane si relatii cu publicul din cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti, a fost trimis in judecata de DNA pentru luare de mita si abuz in serviciu.

Seful Directiei Agricole Mures, Liviu Timar, trimis in judecata sub control judiciar

Procurorii anticoruptie au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a directorului Executiv al Directiei Agricole si Dezvoltare Rurala DADR) Mures, Liviu Timar, dar si a unui om de afaceri muresean pentru luare, respectiv dare de mita in forma continuata.

Seful Directiei Regionale de Finante Publice Ploiesti, arestat pentru luare de mita

Seful Directiei Regionale de Finante Publice Ploiesti, Daniel Cristian Petre, retinut sub acuzatia de luare de mita, a fost arestat preventiv, dupa ce Curtea de Apel a admis contestatia procurorilor in acest.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )