Libnet.ro
UNICEF

09:00

Un sef de la Tarom, prins cu masina plina de tigari, cumparate din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Un sef de la Tarom, prins cu masina plina de tigari, cumparate din Republica Moldova

Seful Tarom Iasi si un politist din Aeroportul din Iasi au fost prinsi in Vama Sculeni cu masina plina de tigari si cinci litri de whiskey, cumparate din Republica Moldova, scrie Digi24 citat de Adevarul. continuă pe Adevărul

Un sef de la Tarom, prins in vama cu masina plina de tigari, cumparate din Republica Moldova VIDEO

Seful Tarom Iasi si un politist din Aeroportul din Iasi au fost prinsi in Vama Sculeni cu masina plina de tigari si cinci litri de whiskey, cumparate din Republica Moldova, scrie Digi24.

Sef Tarom, prins cu tigari de contrabanda. Cat voia sa bage in Romania

Unul dintre sefii companiei aeriene Tarom a incercat sa introduca in tara sute de pachete de tigari. Vamesii l-au descoperit, dar a scapat extrem de ieftin. Contrabandistul de ocazie este nimeni altul decat seful Tarom Iasi. Acesta a fost prins in Vama Sculeni cu masina plina de tigari si alcool, toate cumparate din Republica Moldova.

Caz incredibil in Iasi! Seful de la Tarom si un politist din aeroport, prinsi in timp ce faceau contrabanda cu tigari (VIDEO)

Un politist de la Aeroport si seful Tarom Iasi au fost prinsi la vama cu masina plina cu tigari. Cei doi au fost ajutati si de un vames, care a inchis ochii la incarcatura ilegala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2748 seconds )