Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sefa ATI de la Maternitatea Bucur, infectata cu SARS-CoV-2, face acuzatii grave la adresa DSP: Nimeni nu m-a intrebat pana acum cu cine am intrat in contact, famlie, colegi de spital

B1 B1,
Sefa ATI de la Maternitatea Bucur, infectata cu SARS-CoV-2, face acuzatii grave la adresa DSP: Nimeni nu m-a intrebat pana acum cu cine am intrat in contact, famlie, colegi de spital

Primul caz de coronavirus la Maternitatea Bucur din Capitala, desemnata, in urma cu sase luni de zile, unitate pentru pacientele COVID. Chiar sefa sectiei de Terapie Intensiva din cadrul unitatii medicale,. continuă pe B1

Sefa sectiei ATI de la Maternitatea Bucur, infectata cu SARS-CoV-2. Angajatii asteapta ancheta epidemiologica

Sefa sectiei de Anestezie-Terapie Intensiva de la Maternitatea Bucur din Bucuresti - maternitate COVID - dr. Raluca Ologu, este infectata cu noul coronavirus. Medicul este internat la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes.

Sefa sectiei ATI de la Maternitatea Bucur ar fi mers intentionat la serviciu infectata cu COVID-19

Situatia revoltatoare la Maternitatea Bucur din Capitala. Sefa sectiei Anestezie si Terapie Intensiva a starnit un scandal printre colegii sai dupa ce s-a dus la serviciu, desi avea simptome evidente ale infectiei cu COVID-19. Dupa mai multe ore doctorita a parasit garda si s-a dus totusi sa fie consultata la Unitatea de primiri urgente de la Spitalul Clinic Sfantul Ioan din Bucuresti.

Sefa sectiei ATI de la Maternitatea Bucur, desemnata maternitate pentru pacientele COVID, este infectata cu coronavirus

Medicul Raluca Ologu, sefa sectiei de Anestezie-Terapie Intensiva de la Maternitatea Bucur din Bucuresti, desemnata maternitate pentru pacientele COVID, este infectata cu coronavirus si internata la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes. Personalul Maternitatii Bucur asteapta acum ancheta epidemiologica a Directiei de Sanatate Publica si testarea personalului medical.

Sefa sectiei ATI a Maternitatii Bucur, diagnosticata cu COVID-19, sustine ca nimeni de la DSP nu a intrebat-o cu cine a intrat in contact DSP: S-a inceput o ancheta preliminara

Medicul Raluca Ologu, sefa sectiei de Anestezie-Terapie Intensiva de la Maternitatea Bucur, diagnosticata de cateva zile cu infectie cu coronavirus, a declarat marti, pentru HotNews. ro, ca nimeni de la Directia de Sanatate Publica nu a intrebat-o cu cine a intrat in contact - membri ai familiei si colegi de la spital. Contactata de HotNews. ro, Florentina Iacobi, director executiv adjunct al DSP Bucuresti, spune, la randul sau, ca la Maternitatea Bucur este in desfasurare o ancheta preliminara. Florentina Iacobi nu a putut preciza daca Raluca Ologu a fost sau nu intrebata de DSP cu cine a intrat in contact, in conditiile in care asa incepe, in mod normal, orice ancheta epidemiologica - persoana testata pozitiv indica toti contactii din ultima perioada.

Sefa sectiei ATI de la Maternitatea Bucur, diagnosticata cu COVID-19. Medicii sustin ca nimeni nu a fost testat in 6 luni (VIDEO)

Sefa sectiei de anestezie si terapie intensiva de la Maternitatea Bucur a fost testata pozitiv pentru COVID-19 si a fost internata la Spitalul Victor Babes. Medicii de la Maternitatea Bucur asteapta acum.

CORONAVIRUS |Serban Bubenek, despre diagnosticarea cu Covid-19 a sefei sectiei ATI de la Maternitatea Bucur: Medicii, la fel ca oricare alt angajat din orice alt domeniu, pot deveni simptomatici chiar in timpul serviciului

Medicul Serban Bubenek, presedintele Societatii Romane de Anestezie si Terapie IntensivaSRATI)transmite, marti, in legatura cu aparitia in spatiul public a unor informatii legate de.

Colegiul Medicilor s-a autosesizat in cazul medicului sef al sectiei ATI de la Maternitatea Bucur

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti CMMB) s-a autosesizat, ca urmarea comunicatului Spitalului Clinic de Urgenta Sf. Ioan din Bucuresti, in care este vorba despre un medic care a mers la.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )