Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sefa Comisiei pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, vrea sa-l cheme din nou la Comisie pe ministrul Ghinea

România Liberă România Liberă,
Sefa Comisiei pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, vrea sa-l cheme din nou la Comisie pe ministrul Ghinea

Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene, deputatul PSD Ana Birchall, a declarat, marti, ca 122 de experti vor depune o motiune civica impotriva ministrului Cristian Ghinea si ca, din acest motiv, el trebuie sa se prezinte din nou in fata Comisiei. continuă pe România Liberă

Expertii pe fonduri europene propun o motiune civica

Presedintele Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputatilor, Ana Birchall, a declarat ca grupul expertilor pe fonduri europene va depune o motiune civica, iar in comisie va fi organizata o dezbatere la care va fi invitat si ministrul fondurilor europene Cristian Ghinea, potrivit unor surse din presa.

Se solicita o motiune simpla privind activitatea Ministerului Fondurilor Europene

Expertii in domeniu si beneficiarii fondurilor europene solicita depunerea unei motiuni simple privind activitatea Ministerului Fondurilor Europene MFE) redactata si sustinuta de reprezentantii societatii civile, a precizat Ana Birchall, presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputatilor, prin intermediul unui comunicat de presa.

Suma de 250.000 euro cu titlu de sanctiune pentru solicitantii de azil refuzati, disproportionata

Suma de 250. 000 euro propusa de Comisia Europeana cu titlu de sanctiune pentru fiecare solicitant de azil refuzat este disproportionata, nefundamentata si risca sa genereze o criza profunda la nivelul Uniunii Europene, a precizat astazi Ana Birchall, presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputatilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )