Libnet.ro
UNICEF

17:15

Sefa DNA: Dosarul lui Oprescu, deschis in primavara dupa mai multe sesizari

România Liberă România Liberă,
Sefa DNA: Dosarul lui Oprescu, deschis in primavara dupa mai multe sesizari

Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, a precizat ca dosarul pe numele lui Sorin Oprescu a fost deschis in primavara acestui ani, dupa doua plangeri formulate de doua persoane fizice, in luna martie. continuă pe România Liberă

Kovesi: Dosarul lui Oprescu, deschis in urma unor plangeri depuse de doua persoane fizice in martie

Dosarul lui Sorin Oprescu la Directia Nationala Anticoruptie DNA) a fost deschis in urma unor plangeri depuse in martie de doua persoane fizice, altele decat persoana care i-a dat bani, a declarat, marti, procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Kovesi: Dosarul lui Oprescu, deschis in urma unor plangeri depuse de doua persoane fizice

Dosarul lui Sorin Oprescu la Directia Nationala Anticoruptie DNA) a fost deschis in urma unor plangeri depuse in martie de doua persoane fizice, altele decat persoana care i-a dat bani, a declarat, marti, procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Laura Codruta Kovesi: in cazul Oprescu, nu s-a aplicat procedura flagranta. Dosarul a fost deschis in primavara, in urma unor plangeri impotriva acestuia (VIDEO)

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a dezvaluit, marti, informatii din dosarul primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu. Kovesi a explicat ca nu a fost un flagrant in dosarul lui Oprescu. Din considerente de tact.

Mircea Badea: Nu exista flagrant in dosarul lui Oprescu, propagandistii insista ca e flagrant

Primarul Sorin Oprescu a fost retinut de DNA pentru luare de mita. Primarul Bucurestiului a fost ridicat de procurorii anticoruptie dupa ce unul din subordonatii sai din Primaria Capitalei si unul dintre oamenii.

Omul de afaceri Claudiu Bengalici, retinut in dosarul lui Oprescu

Omul de afaceri Claudiu Bengalici a fost retinut, duminica noapte, de procurorii DNA, in dosarul primarului Capitalei Sorin Oprescu, pentru doua fapte de complicitate la spalarea banilor.

Detalii incredibile din dosarul lui Oprescu. Scene scoase din filmele cu mafioti

Sorin Oprescu ar fi pus la punct o intreaga retea infractionala pentru a obtine bani de pe urma contractele acordate de primaria generala, se arata in referatului procurorilor DNA. Edilul ar fi.

Sefa DNA: Ancheta in dosarul premierului Ponta este aproape FINALIZATA

Laura Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA: Procurorul de caz va decide cand finalizeaza ancheta. La momentul actual, acheta este aproape finalizata, mai sunt de administrat cateva probe .

Ce spune sefa DNA despre dosarul lui Victor Ponta

Ancheta in dosarul in care este cercetat premierul Victor Ponta este aproape finalizata la acest moment. Au mai ramas de administrat cateva probe, a declarat, marti, procurorul sef DNA, Laura Codruta.

Dosarul Sorin Oprescu: Alte cinci persoane, printre care directorul Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti si directorul economic al Primariei Capitalei, arestate preventiv pentru fapte de coruptie

Ruxandra Petroi Avasiloae, director general al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti de la Portile Bucurestiului, adjunctul sau, Florin Supeala, si Octavian Mircea Constantinescu, director economic in cadrul aparatului Primarului Municipiului Bucuresti, toti trei fiind acuzati de luare de mita, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile in dosarul de coruptie al primarului Capitalei, Sorin Oprescu, a decis Tribunalul Bucuresti. De asemenea, si fostul sofer al lui Oprescu, Cristian Stanca, zis Grenada, acuzat de complicitate la luare si dare de mita, si omul de afaceri Claudiu Bengalici, administrator al unei societati comerciale, acuzat de doua infractiuni de complicitate a spalarii banilor, au fost arestati preventiv.

Procurorii cer arestarea a cinci persoane retinute in dosarul lui Oprescu

32 - Cinci persoane retinute in dosarul de coruptie al primarului Capitalei, Sorin Oprescu, vor fi duse luni la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, se arata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )