Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sefa DNA, prima reactie dupa decizia CCR! Interviu EXPLOZIV pentru presa americana: Daca independenta procurorilor dispare, activitatea noastra devine imposibila

B1 B1,
Sefa DNA, prima reactie dupa decizia CCR! Interviu EXPLOZIV pentru presa americana: Daca independenta procurorilor dispare, activitatea noastra devine imposibila

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a avut prima reactie dupa decizia decizia CCR care il obliga pe Iohannis sa o demita! Aceasta a raspuns intrebarilor jurnalistilor prestigioasei publicatii. continuă pe B1

Basescu: Decizia CCR care face din ministrul Justitiei un sef al presedintelui Romniei este inacceptabila. Daca mine devine Dancila ministrul Justitiei?

Traian Basescu sustine ca decizia CCR privind revocarea procurorilor sefi este inacceptabila, iar legea trebuie modificata astfel incat sa se revina la dubla cheie in numirea si revocarea la acest nivel. Nu se poate sa fie lasata pe mana unui om politic numirea si revocarea procurorilor. Pentru ca acel om politic este sub controlul partidului. Azi e tudorel Toader ministrul Justitiei, dar daca maine devine Dancila ministrul Justitiei? , a spus Basescu.

Basescu, atac la adresa Guvernului: Decizia CCR care face din ministrul Justitiei un sef al Presedintelui este inacceptabila. Daca Dancila devine maine ministrul Justitiei?

Traian Basescu a sustinut sambata, la Congresul extraordinar al formatiunii, ca decizia Curtii Constitutionale privind revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi face din ministrul Justitiei un sef al.

Basescu: Decizia CCR care face din ministrul Justitiei un sef al presedintelui este inacceptabila. Daca Dancila devine maine ministrul Justitiei?

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut sambata, la Congresul extraordinar al formatiunii, ca decizia Curtii Constitutionale privind revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi face din ministrul Justitiei un sef al presedintelui, iar acest lucru este inacceptabil. El spune ca numirea unui procuror nu poate fi lasata in mana unui om politic si se intreaba cum ar fi daca premierul Viorica Dancila ar deveni manie ministrul Justitiei.

Prima reactie a lui Mihai Constantinescu, dupa ce s-a spus ca a murit: Ma intalnesc cu oameni simpli pe strada carora le vine sa planga

Dupa o operatie dificila in luna octombrie, Mihai Constantinescu s-a confruntat cu mai multe stiri false, care l-au enervat foarte tare. in spatiul public a aparut informatia ca ar fi murit. Artistul si-a.

Planul sistemului pentru Kovesi. Adevaratul motiv pentru care Iohannis nu a demis-o inca pe sefa DNA

Jurnalistul Razvan Savaliuc a afirmat, duminica, la Antena 3, ca Laura Codruta Kovesi nu va pleca de la conducerea DNA pana nu i se va gasi un post care sa-i asigure imunitate, deoarece o asteapta un val de.

Traian Basescu: Decizia CCR, inacceptabila

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat ieri ca este inacceptabila decizia Curtii Constitutionale a Romaniei care face din ministrul Justitiei un sef al presedintelui Romaniei si ca ar trebui prin legi sa se restabileasca cheia dubla la numirea procurorilor.

Basescu, despre decizia CCR privind revocarea lui Kovesi: Face din ministrul Justitiei un sef al presedintelui. Inacceptabil! (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, la congresul extraordinar al PMP, ca decizia Curtii Constitutionale privind revocarea lui Kovesi face din ministrul Justitiei un sef al presedintelui tarii, fapt.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )