Libnet.ro
UNICEF

13:00

Sefa DNA, reclamata la Inspectia Judiciara

Antena3 Antena3,
Sefa DNA, reclamata la Inspectia Judiciara

Redactia Lumea Justitiei a formulat sesizare disciplinara, depusa la Inspectia Judiciara, impotriva Laura Codruta Kovesi, pe motiv ca a ajuns sa minta cum respira in probleme de maxim interes national, care au. continuă pe Antena3

Inspectia Judiciara, doua noi cercetari disciplinare fata de procurorii de la DNA Ploiesti: Lucian Onea si Mircea Negulescu, printre cei vizati

Inspectia Judiciara declanseaza doua noi cercetari disciplinare fata de procurorii de la DNA Ploiesti. Vizati sunt Lucian Onea, seful serviciului teritorial Ploiesti, procurorul Alfred Savu, precum si.

Inspectia Judiciara da in judecata CSM pentru ca ar fi cenzurat raportul de control de la DNA

E scandal in interiorul sistemului judiciar, dupa controlul Inspectiei Judiciare la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Inspectia Judiciara a dat in judecata chiar institutia sub autoritatea careia.

Inspectia Judiciara a dat in judecata CSM in cazul raportului de control de la DNA

Inspectia Judiciara a dat in judecata CSM in cazul raportului de control de la DNA, Gheorghe Stan, inspectorul-sef adjunct al institutiei precizand ca procurorii ar fi eliminat din raport anumite constatari.

Inspectia Judiciara, despre procurorul lui Dragnea: Sesizarea in cazul Alexandra Lancranjan, CLASATA

Sesizarea referitoare la procurorul DNA Alexandra Lancranjan, cea care il ancheteaza pe liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost verificata de Inspectia Judiciara. Concluzia inspectoratului este ca in cazul.

Inspectia Judiciara a finalizat ancheta in cazul procuroarei Lancranjan

Inspectia Judiciara a finalizat verificarea privind participarea procurorului DNA Alexandra Lancranj.

Inspectia Judiciara, despre procurorul care il ancheteaza pe Dragnea: Nu a savarsit vreo abatere. Inspectorul-sef a avut o opinie separata

Inspectia Judiciara a finalizat verificarea privind participarea procurorului DNA Alexandra Lancranjan la o reuniune cu caracter politic, concluzia inspectorului de caz fiind acea ca nu exista abatere disciplinara. Inspectorul-sef al institutiei a avut insa o opinie diferita.

Inspectia Judiciara, noi anchete la DNA Ploiesti. Lucian Onea si Mircea Negulescu, verificati dupa abuzurile care au iesit la iveala

Seful DNA Ploiesti si fostul procuror Mircea Negulescu sunt din nou in vizorul Inspectiei Judiciare. Anchetatorii au demarat doua noi cercetari disciplinare ce vizeata activitatea sau conduita mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )