Libnet.ro
UNICEF

08:00

Sefa DSP Bucuresti si-a dat demisia!

Antena3 Antena3,
Sefa DSP Bucuresti si-a dat demisia!

Cristina Pelin, sefa DSP Bucuresti, si-a dat demisa miercuri seara. continuă pe Antena3

NEWS ALERT Sefa DSP Bucuresti a demisionat

Sefa Directiei de Sanatate Publica Bucuresti - Cristina Pelin si-a dat demisia.

Sefa DSP Timis, demisa! Cornelia Malac a fost inlocuita

Sefa DSP Timis a fost demisa. Cornelia Malac a fost scoasa din functia de director, in locul ei fiind numita interimar, Luciana Mariana Radulescu, fost director executiv la CJAS, incepand cu anul 2012.

Sefa DSP Bucuresti a demisionat in urma acuzatiilor ca suspectilor de coronavirus si persoanelor care vor sa se izoleze nu le raspunde nimeni din DSP la telefon

Sefa Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, Cristina Pelin, a demisionat miercuri dupa ce au circulat acuzatii ca suspectilor de coronavirus si persoanelor care vor sa se izoleze nu le raspunde nimeni din DSP la telefon. Demisia Cristinei Pelin a fost acceptata de ministrul Sanatatii, Victor Costache.

Sefa DSP Timis, demisa pentru modul cum a gestionat situatia privind coronavirusul

Cornelia Malac, Sefa Directiei de Sanatate Publica Timis a fost eliberata din functie. Malac este cea care, recent, in timpul unei conferinte de presa despre coronavirus, nu a reusit sa duca la sfarsit o fraza coerenta.

Presedintele Sanitas Bucuresti, despre plecarile de la Institutul Matei Bals: Nu se stie daca e vorba despre medici sau alt tip de angajati, daca si-au dat demisia sau daca au plecat prin transfer

Viorel Husanu, presedinte Sanitas Bucuresti, a revenit asupra declaratiei potrivit careia patru salariati de la Institutul Matei Bals din Bucuresti si-au anuntat marti demisia, in contextul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )