Libnet.ro
UNICEF

08:00

Sefa DSP Timis, judet incercat puternic de Covid-19, abia a dus o propozitie la capat in conferinta despre noul coronavirus (VIDEO)

B1 B1,
Sefa DSP Timis, judet incercat puternic de Covid-19, abia a dus o propozitie la capat in conferinta despre noul coronavirus (VIDEO)

Chiar daca nu a imbolnavit-o, coronavirusul i-a dat mari batai de cap sefei DSP Timis. Cornelia Malac a venit intr-o conferinta de presa pentru a vorbi despre COVID-19, insa abia daca a putut lega doua. continuă pe B1

VIDEO Imagini virale cu sefa DSP Timis, care nu reuseste sa duca la final o fraza

Prefectul judetului Timis, Liliana Onet, a lesinat vineri in timpul Comitetului pentru situatii de urgenta, iar o ambulanta SMURD a ajuns la sediul institutiei. Saptamana trecuta, sefa DSP Timis, Cornelia Malac, a fost cea care a parut ca nu se simte bine si a cerut un pahar cu apa intr-o conferinta de presa in care a incercat de mai multe ori sa termine o fraza. Imaginile cu ea au devenit virale. La Timisoara au fost diagnosticate 4 cazuri de coronavirus.

Cum explica sefa DSP TImis momentul jenant din timpul conferintei de presa despre coronavirus: Cornelia Malac, in direct, la Buna, Romania!, pe intuneric(VIDEO)

Sefei DSP Timis Cornelia Malac a intrat in atentia publica dupa ce a avut mari dificultati in a se exprima in cadrul unei conferinte de presa organizata dupa aparitia unui caz de.

VIDEO Cum s-a facut de ras sefa DSP Timis dupa primul caz de coronavirus: E o rusine. Competenta ei, mult sub nivelul functiei

O inregistrare din conferinta de presa sustinuta de prefectul de Timis Liliana Onet si de sefa Directiei de Sanatate Publica Timis, Cornelia Malac, dupa aparitia primului caz de infectie cu coronavirus din Timisoara a devenit virala pe internet.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )