Libnet.ro
UNICEF

22:45

Sefa FMI: Recesiunea provocata de coronavirus este mai grava decat criza din 2008

Hotnews Hotnews,
 Sefa FMI: Recesiunea provocata de coronavirus este mai grava decat criza din 2008

Pandemia de coronavirus a paralizat economia mondiala si a aruncat lumea intr-o recesiune care va fi mult mai grava decat criza financiara globala din urma cu un deceniu, a declarat vineri seara directorul general al Fondului Monetar International, Kristalina Georgieva, transmite Reuters, preluata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Directorul FMI spune ca recesiunea provocata de coronavirus este mai grava decat criza din 2008

Pandemia de coronavirus a paralizat economia mondiala si a aruncat lumea intr-o recesiune care va fi mult mai grava decat criza financiara globala din urma cu un deceniu, a declarat directorul general al Fondului Monetar International, Kristalina.

Directorul FMI afirma ca recesiunea provocata de coronavirus este mai grava decat criza din 2008

Pandemia de coronavirus a paralizat economia mondiala si a aruncat lumea intr-o recesiune care va fi mult mai grava decat criza financiara globala din urma cu un deceniu, a declarat vineri seara directorul general al Fondului Monetar International, Kristalina Georgieva.

FMI: Economia mondiala a intrat in recesiune, una mult mai grava decat criza din 2008

Pandemia de coronavirus a paralizat economia mondiala si a aruncat lumea intr-o recesiune mult mai grava decat criza financiara globala din urma cu un deceniu, a declarat vineri seara directorul general al Fondului Monetar International, Kristalina Georgieva.

Dezinfectant versus apa si sapun: care este mai eficient pe timp de pandemie

Un test simplu a scos la iveala care solutie este mai eficienta pentru a-ti curata mainile si, implicit, pentru a preveni infectarea si transmiterea infectiei cu Covid-19. O mare parte din.

JPMorgan: Recesiunea generata de pandemie va fi mai grava decat criza financiara

Banca americana de investitii JPMorgan Chase and Co. considera ca bursele din lume au depasit cea mai neagra perioada cu care s-au confruntat de la declansarea pandemiei de coronavirus, ceea ce ar putea insemna o oarecare imbunatatire a increderii investitorilor, insa urmeaza sa asistam la un impact sever al actualei crize asupra economiei.

Vaccinul anti-coronavirus este, deocamdata, o Fata Morgana

Intreaga lume asteapta cu sufletul la gura aparitia unui vaccin salvator, care sa puna capat pandemieiisteriei. Zilnic apar informatii, mai mult sau mai putin veridice, legate de aparitia unui vaccin, sunt anuntate descoperiri, inclusiv in tara noastra, dar invariabil sperantele de dimineata se naruiesc mai spre seara. Organizatiile serioase insista insa ca miracolul nu poate avea loc mai repede de un an, asa ca omenirea, aflata la autoizolare, trebuie sa se inarmeze cu rabdare. Fara tutun, acesta dauneaza grav sanatatii.

Coronavirus. Amenzi mai mari pentru cei care nu respecta ordonantele militare: ajung pana la 70.000 lei pentru persoanele juridice

Amenzile pentru persoanele care nu respecta restrictiile impuse prin ordonante militare, pe fondul pandemiei de coronavirus, au fost majorate. Potrivit unei OUG publicata marti, 31 martie, in Monitorul Oficial,.

357 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu noul coronavirus: cele mai multe sunt in Suceava si Bucuresti

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, miercuri seara, ca 357 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus, 200 fiind din Suceava si 60 din Bucuresti. 99 dintre persoanele infectate sunt medici.

Coronavirus: Amenzi mai mari, incepand de joi, pentru romanii care nu respecta restrictiile impuse prin ordonantele militare

Romanii care nu respecta restrictiile impuse prin ordonantele militare, ca urmare a starii de urgenta din cauza coronavirusului, vor plati amenzi mai mari incepand de joi. Sanctiunile vor ajunge pana la 20. 000 de lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )