Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sefa PNL, Raluca Turcan, vrea depunerea unei motiuni de cenzura. USR si-a anuntat sprijinul

România Liberă România Liberă,
Sefa PNL, Raluca Turcan, vrea depunerea unei motiuni de cenzura. USR si-a anuntat sprijinul

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, a anuntat ca liberalii vor avea, saptamana viitoare, intalniri cu grupurile parlamentare, ca sa obtina sprijin pentru depunerea unei motiuni de cenzura. Liderul USR, Nicusor Dan, a anuntat deja ca va semna motiunea de cenzura a PNL, daca aceasta va fi initiata. continuă pe România Liberă

PNL ia in considerare depunerea unei motiuni de cenzura

Presedintele PNL, Raluca Turcan, a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca liberalii iau in calcul depunerea unei motiuni de cenzura impotriva guvernului Grindeanu intrucat este un gest de talharie atunci cand politicienii incearca sa se scape de justitie.

PNL pune gand rau guvernului Grindeanu. Turcan: Se ia in considerare depunerea unei MOTIUNI DE CENZURA

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anuntat, joi, ca liberalii ar putea depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, precizand ca ordonantele PSD sunt atentate la.

Raluca Turcan: Intentionez sa merg la protestul impotriva modificarii legislatiei penale; PNL ia in calcul o motiune de cenzura

PNL ia in calcul depunerea unei motiuni de cenzura, iar discutii pe aceasta tema vor avea loc joi in partid, a declarat presedintele interimar al formatiunii, Raluca Turcan, potrivit Agerpres. Totodata, aceasta a anuntat ca va participa la protestul ce va avea loc duminica seara in Bucuresti ca urmare a incercarilor de schimbare a legislatiei penale.

PNL ar putea depune o motiune de cenzura, ca reactie la proiectele privind Justitia. Raluca Turcan: Sunt atentate la proiectul european al Romaniei

PNL ia in considerare depunerea unei motiuni de cenzura, a anuntat, joi, presedintele interimar Raluca Turcan. in opinia sa, ordonantele PSD in domeniul Justitiei reprezinta atentate la proiectul european al Romaniei.

Turcan: PNL ia in considerare depunerea unei motiuni de cenzura

Presedintele PNL, Raluca Turcan, a anuntat, joi, ca liberalii iau in calcul depunerea unei motiuni de cenzura impotriva guvernului Grindeanu intrucat este un gest de talharie atunci cand politicienii incearca sa se scape de justitie.

Intentionez sa merg la protestul organizat pe tema modificarii legislatiei penale

ACTUALIZARE 16:27 Nicusor Dan: Vom semna motiunea de cenzura a PNL daca aceasta va fi initiata Uniunea Salvati Romania USR) va semna motiunea de cenzura a PNL, daca aceasta va fi initiata, a anuntat astazi presedintele formatiunii, Nicusor Dan. ---------- Partidul National Liberal PNL) ia in calcul depunerea unei motiuni de cenzura, iar discutii pe aceasta tema vor avea loc joi in partid, a declarat astazi presedintele interimar al formatiunii, Raluca Turcan.

Raluca Turcan: Vinovatia e a unei parti a statului roman

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, considera o drama faptul ca se constata ca nenorocirea de la clubul Colectiv e repetabila, facand referire la incendiul de la Bamboo.

PNL decide joi in privinta motiunii de cenzura. Raluca Turcan: Voi merge la mitingul din Piata Universitatii

Conducerea PNL va decide intr-o sedinta care va avea loc joi daca initiaza motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele interimar al partidului, Raluca Turcan, care a spus ca va merge.

Raluca Turcan: Voi merge la mitingul din Piata Universitatii

Conducerea PNL va decide intr-o sedinta care va avea loc joi daca initiaza motiune de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, presedintele interimar al partidului, Raluca Turcan, care a spus ca va merge la mitingul din Piata Universitatii alaturi de echipa si de familia sa.

Botezul copilului, o sursa GENEROASA de venit pentru Alina Gorghiu. SUMA FABULOASA pe care a CASTIGAT-O fosta sefa PNL la petrecerea lui Noah

Invitati cu conturi grase la botezul de anul trecut al fiului Alinei Gorghiu. Potrivit declaratiei de avere a fostei sefe PNL, dupa ce a dedus cheltuielile cu petrecerea, aceasta a ramas cu daruri in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )