Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sefa Serviciului de Informatii Fiscale din cadrul AJFP Timis a fost trimisa in judecata de DNA

Antena3 Antena3,
Sefa Serviciului de Informatii Fiscale din cadrul AJFP Timis a fost trimisa in judecata de DNA

Lucica Golban, sefa Serviciului de Informatii Fiscale din cadrul AJFP Timis, a fost trimisa in judecata de DNA, sub control judiciar, pentru luare de mita. in acelasi dosar, au fost trimisi in j. continuă pe Antena3

Sefa Serviciului de Informatii Fiscale din Timis, trimisa n judecata pentru luare de mita

Sefa Serviciului de Informatii Fiscale din cadrul Administratiei Judetene a Finantelor Publice Timis, Lucica Golban, a fost trimisa in judecata sub control judiciar pentru luare de mita, dupa cein luna septembrie a fost retinuta, arata un comunicat al DNA.

Sefa din cadrul Finantelor Publice Timis, trimisa in judecata de DNA pentru luare de mita

Lucica Golban, sefa Serviciului de Informatii Fiscale din cadrul AJFP Timis, a fost trimisa in judecata de DNA, sub control judiciar, pentru luare de mita.

Sefa in cadrul Finantelor Publice, TRIMISA iN JUDECATA pentru luare de mita

Sefa Serviciului de Informatii Fiscale din Timis a fost trimisa in judecata pentru luare de mita. Lucica Golban va fi cercetata sub control judiciar, potrivit DNA. in acelasi dosar sunt trimisi in.

Seful Sectiei Medicina Interna din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgenta Timisoara, retinut pentru luare de mita si trafic de influenta / Doctorul cerea bani pentru a rezolva cazuri de pensionare pe caz de boala

Doctorul Eugen Silviu Posiar, seful Sectiei Medicina Interna din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgenta Timisoara, a fost retinut joi de procurorii DNA, pentru luare de mita si trafic de influenta, dupa ce ar fi pus diagnostice nereale pentru a rezolva dosare de pensionare, arata un comunicat al DNA. Medicul a ajutat peste 70 persoane din cadrul Penitenciarului Arad cu varste cuprinse intre 40-48 ani sa iasa la pensie prin diagnostice false.

Noi detalii despre disparitia lui Jamal Khashoggi: Un fost ofiter din cadrul serviciilor secrete saudite ar avea legaturi cu uciderea jurnalistului

Fostul ofiter din cadrul serviciilor secrete saudite Maher Abdulaziz Mutreb ar fi fost implicat in presupusul asasinat al jurnalistului Jamal Khashoggi, potrivit CNN, care citeaza surse apropiate anchetei.

llan Laufer: Saptamana viitoare va incepe finantarea primelor proiecte din cadrul Programului Smart Start USA

Saptamana viitoare va incepe finantarea primelor proiecte din cadrul Programului Smart Start USA, lansat la inceputul lunii octombrie si care dispune de un buget total de 500 de milioane de dolari, a anuntat,.

webPRZombie Walk, Ziua Dracula, Ziua Filmului Fantastic Romnesc, Studioul de Realitate Virtuala si MasterClass Sergio Stivaletti, evenimente speciale din cadrul Dracula Film Festival 2018

O serie de evenimente speciale au loc in cadrul Dracula Film Festival, evenimente care completeaza cele 4 sectiuni competitionale ale festivalului competitia de lungmetraj, scurtmetraj international, scurtmetraj romanesc si Dracula Digital).

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2738 seconds )