Libnet.ro
UNICEF

18:15

Sefa Tarom confirma ca a fost demisa pentru ca nu a tinut avioanele la sol in ziua motiunii. Reactia lui Razvan Cuc

Adevărul Adevărul,
Sefa Tarom confirma ca a fost demisa pentru ca nu a tinut avioanele la sol in ziua motiunii. Reactia lui Razvan Cuc

Madalina Mezei, directorul Tarom revocat din functie marti seara, a confirmat ca motivul real al demiterii sale a fost faptul ca a refuzat sa mentina la sol aeronavele companiei in ziua motiunii, asa cum i-a cerut ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Sefa Tarom a fost demisa pentru ca a refuzat sa tina avioanele la sol in ziua motiunii

Presedintele PNL Ludovic Orban a afirmat miercuri, la B1TV, ca directorul Tarom Madalina Mezei a fost demis marti seara pe motiv ca ar fi refuzat sa tina la sol avioanele in ziua motiunii de cenzura, in contextul in care mai multi parlamentari ai Opozitiai veneau la Bucuresti pentru a vota motiunea.

Ludovic Orban: Directoarea de la Tarom a fost demisa pentru ca a refuzat sa tina avioanele la sol in ziua motiunii de cenzura (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca directorul Tarom a fost demis marti seara pentru ca nu ar fi fost de acord sa tina la sol avioanele in zi.

Ex-director TAROM confirma ca ministrul Cuc i-a cerut sa tina AVIOANELE LA SOL in ZIUA MOTIUNII DE CENZURA impotriva PSD: I-am spus ca e un ABUZ

Fostul director al companiei TAROM, Madalina Mezei, demisa din functie marti, a declarat pentru ziuanews. ro cain ziua motiunii de cenzura impotriva guvernuluiministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

Madalina Mezei a fost demisa din functia de director al Tarom

Madalina Mezei a fost demisa din functia de director general al companiei aeriene Tarom, potrivit unor surse din companie citate de Mediafax. Mezei fusese numita in aceasta functie pe 19 iunie.

Trei diplomati americani au fost arestati, pentru scurt timp, in apropierea locului in care a avut loc accidentul nuclear din august

Trei diplomati americani au fost arestati pentru scurt timp luni in Rusia intr-un oras inchis din Marele Nord, zona unui accident nuclear in august, legat de o serie de teste la arme secrete, au relatat miercuri agentiile ruse, relateaza AFP.

Sefa Tarom, demisa in urma cu doua zile: Razvan Cuc mi-a cerut sa tin mai multe avioane la sol in ziua motiunii de cenzura Replica lui Cuc: intoarceti-va acolo unde stiti cel mai bine activitatea: la ticketing si protocol

Madalina Mezei, directorul TAROM pana in urma cu doua zile, sustine ca Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, i-a cerut sa tina la sol mai multe aeronave Tarom in ziua motiunii de cenzura. Mezei a confirmat pentru HotNews. ro ca Cuc i-ar fi cerut sa tina la sol aeronavele care faceau curse interne spre Bucuresti, astfel incat unii deputati si senatori sa nu mai ajunga la Parlament in ziua motiunii de cenzura. UPDATE: Razvan Cuc raspunde acuzatiilor intr-o postare pe Facebook si o acuza pe fosta directoare TAROM ca minte crezand ca cineva ar putea sa-i securizeze pozitia de director general.

Un politist rutier din Brasov a fost retinut pentru trafic de influenta si luare de mita

Un agent de politie din cadrul Biroului Rutier al Politiei municipiului Brasov a fost retinut, luni, de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, pentru savarsirea infractiunilor de trafic de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )