Libnet.ro
UNICEF

16:30

Sefi de farmacii din cadrul lantului Dona, implicati in fraudele din Dosarul retetelor false

B1 B1,
Sefi de farmacii din cadrul lantului Dona, implicati in fraudele din Dosarul retetelor false

Printre cele treiseprezece persoane retinute marti de procurori in Dosarul retetelor false sunt sefi de farmacii din lantul Dona, un medic psihiatru si administratori ai unor firme. Procurorii au propus, . continuă pe B1

Farmacisti Dona, implicati in fraudarea CNAS

Procurorii cer, miercuri, Tribunalului Bucuresti arestarea preventiva a 12 persoane retinute in dosarul retetelor false, surse judiciare declarand ca printre acestea sunt mai multi sefi de farmacii din lantul Dona, un medic psihiatru si administratori ai unor firme.

Daniel Chitoiu vrea reactivarea grupelor de lucru din cadrul Comisiei Interguvernamentale romano-ruse

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, s-a intalnit, luni, cu Konstantin Kosacev, Seful Agentiei Federale Rossotrudnicestvo si co-presedinte, alaturi de ministru, al Comisiei Interguvernamentale romano-ruse de colaborare economica si tehnico-stiintifica, informeaza Ministerul Economiei printr-un comunicat de presa. Acesta mai arata ca cele doua parti au subliniat necesitatea reactivarii grupelor de lucru din cadrul Comisiei privind colaborarea in domeniul energetic, industrial, al transporturilor, al cercetarii stiintifice, al agriculturii.

Tenis: Irina-Camelia Begu, in ultimul tur al calificarilor din cadrul turneului de la Linz

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 38 WTA, s-a calificat in ultimul tur al calificarilor din cadrul turneului de la Linz, Austria. Concursul este dotat cu premii in valoare totala de 220. 000 de.

Dosarul retetelor false: Farmaciile Dona ar fi implicate in fraudarea CNAS. Sefi de farmacii, un medic psihiatru, administratori de firme - printre cei retinuti in acest caz

Procurorii cer, miercuri, Tribunalului Bucuresti arestarea preventiva a 12 persoane retinute in dosarul retetelor false, surse judiciare declarand pentru Mediafax ca printre acestea sunt mai multi sefi de farmacii din lantul Dona, un medic psihiatru si administratori ai unor firme. In dosarul eliberarii de retete false, in care medici si farmacisti din cadrul aceleiasi retele farmaceutice sunt acuzati ca au fraudat bugetul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate prin compensarea frauduloasa a contravalorii unor retete false, producand un prejudiciu de aproximativ 1,6 milioane de lei, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au emis, marti, ordonante de retinere pentru 24 de ore fata de 13 inculpati.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )