Libnet.ro
UNICEF

15:00

Sefii din Politia Romana, gest disperat in scandalul Duduienilor! De ce au intrat mascatii, de fapt, in casele clanului

Playtech Playtech,
Sefii din Politia Romana, gest disperat in scandalul Duduienilor! De ce au intrat mascatii, de fapt, in casele clanului

Perchezitiile facute azi la mai multe locuinte ale clanului Duduianu ar fi avut drept scop recuperarea unei dovezi a unei intalniri secrete desfasurate intre Liviu Vasilescu, seful Politiei Romane, Bogdan Berechet, seful Politiei Capitalei si membrii din clanul Duduianu. Sursele afirma ca Duduienii ar avea inregistrari ale acestei intalniri, care ar fi avut loc intr-o . continuă pe Playtech

Politia Romana s-a facut, din nou, de ras. Seful Politiei, intalnire secreta cu Elvis Pian

Ies la iveala detalii rusinoase despre modul in care a actionat Politia Romana in cazul clanului Duduianu. Mai precis, se pare ca oamenii legii ii trateaza preferential pe interlopi. Ce i-ar fi cerut Seful Politiei fratelui lui Emi Pian, asasinat cu o saptamana in urma, aflati in paragrafele urmatoare. Politia Romana, gest umilitor dupa moartea .

Noua metoda de furt pe site-urile din Romania. Politia Romana a facut anuntul

Politia Romana avertizeaza ca pe site-urile care vand obiecte la mana a doua au aparut profitori care cer datele de pe card, motiv pentru care suntem indemnati sa fim atenti atunci cand facem astfel de tranzactii. Atentie! A aparut o noua metoda de furt Ochii mari unde arunci cu datele de pe card, isi incepe .

Politia Romana avertizeaza ca au aparut profitori pe site-urile care vand obiecte second-hand cerand datele de pe card

Politia Romana atrage atentia ca au aparut profitori pe site-urile care vand obiecte second-hand care cer datele de pe card si solicita atentia in momentul in care sunt cerute astfel de date. Politistii explica si cum opereaza infractorii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )