Libnet.ro
UNICEF

18:15

Sefii Transelectrica au fost schimbati din functii: Andrei Gabriel Benghea-Malaies e noul director general, Gabriel Gheorghe e noul sef al CA

Hotnews Hotnews,
Sefii Transelectrica au fost schimbati din functii: Andrei Gabriel Benghea-Malaies e noul director general, Gabriel Gheorghe e noul sef al CA

Ministerul Economiei a schimbat miercuri conducerea Companiei Nationale Transelectrica. Astfel, Andrei Gabriel Benghea-Malaies l-a inlocuit in functia de director general pe Marius Ion Mateescu, iar noul presedinte al Consiliului de Administratie este Gabriel Gheorghe, numit in locul lui Mircea Ciopraga, potrivit unui comunicat al Ministerului. Vom reveni cu amanunte. continuă pe Hotnews

Un general de armata nord-coreean a fost executat din cauza alcoolului

Un oficial de rang inalt din armata nord-coreeana a fost executat pentru ca a baut lichior in timpul perioadei de 100 de zile de doliu dupa moartea liderului Kim Jong-il, a anuntat presa Coreeana, citata de Ria Novosti.

Panica in Israel. Zeci de rachete au fost lansate din Gaza catre teritoriul israelian

Zeci de rachete au fost lansate miercuri dimineata de palestinienii din Fasia Gaza catre sudul Israelului. Trei persoane au fost ranite in urma atacului, a declarat purtatorul de cuvant al politiei, Micky.

Italia: Fost ministru din Guvernul lui Berlusconi, acuzat de coruptie.

Un nou caz de coruptie a izbucnit in Italia, unde un responsabil al grupului industrial italian Finmeccanica, societate activa in domeniul aeronauticii, a fost arestat marti sub acuzatia de coruptie. In aceasta ancheta, deschisa de Parchetul din Napoli, este implicat si fostul ministru italian al dezvoltarii economice, Claudio Scajola, acuzat de coruptie internationala, informeaza miercuri mass media din Italia, potrivit Agerpres. Acest nou scandal de coruptie survine intr-o perioada dificila .

Cel putin 40 de rachete au fost lansate din Gaza catre Israel.

Peste 40 de rachete au fost lansate, miercuri dimineata, de palestinienii din Fasia Gaza catre sudul Israelului, provocand ranirea a trei persoane, dintre care doua sunt in stare grava, a declarat pentru AFP purtatorul de cuvant al politiei, Micky Rosenfeld, informeaza Mediafax. Potrivit postului public de radio, ranitii sunt muncitori imigranti thailandezi care lucrau intr-o ferma. Ei au fost transportati la un spital din sudul Israelului. Postul de radio a mentionat, de asemenea, ca o casa a .

De ce nu i-au fost scazute din pedeapsa lui Nastase cele sase zile petrecute in spital - motivarea instantei

Tribunalul Bucuresti a aratat in motivarea deciziei de respingere a cererii lui Adrian Nastase de reducere din pedeapsa sa de doi ani de inchisoare a celor sase zile petrecute in spital de ce nu a fost admisa .

Seful Jandarmeriei Romane, Gavrila Pop, a fost schimbat din functie

Generalul Gavrila Pop a fost inlocuit, marti, de la conducerea Jandarmeriei Romane, cu colonelul Mircea Olaru, printr-un ordin al ministrului Mircea Dusa, au declarat surse din Ministerul Administratiei si.

Seful Jandarmeriei Romane a fost demis din functie. Interimatul, preluat de Mircea Olaru

Seful Jandarmeriei Romane, Gavrila Pop, a fost demis, marti, de minsitrul de Interne Mircea Dusa. Conducerea institutiei va fi preluata interimar de Mircea Olaru. Schimbarea a avut loc in urma rapoartelor.

Seful Jandarmeriei Romane, Gavrila Pop, a fost demis din functie. Interimatul, preluat de Mircea Olaru

Seful Jandarmeriei Romane, Gavrila Pop, a fost demis, marti, de ministrul de Interne, Mircea Dusa. Conducerea institutiei va fi preluata interimar de Mircea Olaru. Schimbarea a avut loc in urma rapoartelor.

Cadavrul fostului presedinte polonez Ryszard Kaczorowski a fost exhumat din cauza unei erori de identificare

Cadavrul fostului presedinte polonez in exil Ryszard Kaczorowski si al unei alte victime a accidentului aviatic din aprilie 2010, de la Smolensk, au fost exhumate, in baza unei identificari eronate, scrie AFP, citat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2758 seconds )