Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sefii de pe Wall Street se vor intalni cu Obama pentru a discuta despre buget si indatorare.

România Liberă România Liberă,
Sefii de pe Wall Street se vor intalni cu Obama pentru a discuta despre buget si indatorare.

Directorii marilor banci de pe Wall Street, inclusiv Goldman Sachs si JPMorgan, se vor intalni miercuri cu presedintele SUA, Barack Obama, pentru a discuta despre impasul negocierilor din Congres privind bugetul federal si despre cresterea limitei de indatorare a Statelor Unite, transmite Mediafax. Casa Alba a ordonat o oprire partiala a activitatii agentiilor federale americane, luni, cu putin timp inainte de miezul noptii 07:00 ora Romaniei), Congresul nereusind sa voteze un buget inaintea . continuă pe România Liberă

Sefii de pe Wall Street se vor intalni cu Obama pentru a discuta despre buget si indatorare

Directorii marilor banci de pe Wall Street, inclusiv Goldman Sachs si JPMorgan, se vor intalni miercuri cu presedintele SUA, Barack Obama, pentru a discuta despre impasul negocierilor din Congres privind bugetul federal si despre cresterea limitei de.

Sefii de pe Wall Street se vor intalni cu Barack Obama pentru a discuta despre bugetul SUA

Directorii marilor banci de pe Wall Street, inclusiv Goldman Sachs si JPMorgan, se vor intalni miercuri cu presedintele SUA, Barack Obama, pentru a discuta despre impasul negocierilor din Congres privind bugetul federal si despre cresterea limitei de indatorare a Statelor Unite, potrivit Bloomberg.

Tanara care a lansat la 20 de ani o platforma cu produse software, in direct la Start-Up Wall-Street

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. ro. Urmareste LIVE intalnirea de astazi, o editie cu un nou format: doi invitati consecutivi care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la.

Mona Nicolici, de la Petrom, vine la Start-Up Wall-Street: ce vrei sa stii despre Fabricat in Tara lui Andrei si antreprenoriat social?

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de miercuri, cu un nou format: doi invitati care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la.

Seful Romtelecom si Cosmote, despre criza: Un castel de carti de joc fraudulos care ne face sa suferim inca

Criza financiara a inceput ca un castel din carti de joc fraudulos care a intrat in colaps si care ne face sa suferim inca, a declarat pentru Wall-Street. ro, Nikolai Beckers, directorul general al Romtelecom si Cosmote, companii care formeaza impreuna.

Impasul negocierilor pentru bugetul federal a dus la scadere pe Wall Street

Wall Street a deschis tranzactiile acestei saptamani in scadere puternica, din cauza impasului negocierilor pentru bugetul federal al SUA, care amplifica probabilitatea blocarii activitatilor guvernamentale, potrivit surselor internationale de presa.

Investitorii de pe Wall Street analizeaza consecintele blocarii activitatilor guvernului federal

Actiunile companiilor listate pe Wall Street au inceput sedinta de tranzactionare in crestere, inversand declinul de ieri, investitorii analizand consecintele primei blocari partiale a activitatilor guvernului federal american din ultimii 17 ani, potrivit presei internationale.

Wall Street, afectata de neadoptarea bugetului

Wall Street a inceput saptamana in scadere, investitorii fiind tematori de faptul ca bugetul SUA nu va fi adoptat la timp, o situatie ce risca sa blocheze activitatile institutiilor de stat. : Dow Jones a cedat 0,84%, iar Nasdaq 0,27%.

Convorbire telefonica istorica intre Obama si Rohani

Presedintii american Barack Obama si iranian Hassan Rohani au discutat la telefon vineri, un contact fara precedent la acest nivel intre Statele Unite si Iran de la Revolutia islamica din 1979, relateaza AFP.

Fara precedent: convorbire telefonica intre Obama si presedintele iranian. Ce au discutat?

Presedintii american Barack Obama si iranian Hassan Rohani au discutat la telefon vineri, un contact fara precedent la acest nivel intre Statele Unite si Iran de la Revolutia islamica din 1979, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )