Libnet.ro
UNICEF

11:45

Seful AEP reactioneaza dupa primele suspiciuni de frauda de la votul prin corespondenta: Autocolantul se dezlipeste foarte greu Mituletu-Buica sustine ca riscul este inexistent (VIDEO)

B1 B1,
Seful AEP reactioneaza dupa primele suspiciuni de frauda de la votul prin corespondenta: Autocolantul se dezlipeste foarte greu Mituletu-Buica sustine ca riscul este inexistent (VIDEO)

Constantin Mituletu-Buica, presedintele Autoritatii Electorale Permanente, sustine ca autocolantul Votat destinat buletinelor pentru votul prin corespondenta se dezlipeste foarte greu si. continuă pe B1

Primele suspiciuni la votul prin corespondenta: Autocolantul Votat poate fi lipit si dezlipit fara probleme de la un candidat, la altul, desi instructiunile legale sustin ca acest lucru e imposibil (VIDEO)

Primele suspiciuni de frauda de la alegerile prezidentiale si-au facut deja aparitia, desi romanii inca nu au mers efectiv la urne. Un barbat din Targu Neamt sustine ca, in cazul votului prin.

Mihai Stoica reactioneaza dupa indepartarea lui Narcis Raducan de la FCSB

Narcis Raducan este istorie pentru FCSB dupa doar cateva luni de colaborare si toata lume se uita in directia lui Mihai Stoica, omul in locul caruia Raducan fusese adus in clubul patronat de Gigi Becali.

DUPA PRIMELE ZECE LUNI ALE ANULUI Cresterea impresionanta a pietei nu a starnit entuziasmul investitorilor

Primele zece luni ale anului curent au marcat o evolutie excelenta pentru majoritatea preturilor actiunilor de Bursa de Valori Bucuresti BVB), indicele BET cunoscand o crestere de circa 29%, intr-un trend ascendent pe parcursul caruia nu numai ca a recuperat complet caderea de la finele anului 2018 cauzata de perspectivele OUG 114, dar a si urcat la noi maxime post-criza globala de acum mai bine de un deceniu.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )