Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Aerostar: Avionul performant al SMURD este doar hangarizat la Bacau

B1 B1,
Seful Aerostar: Avionul performant al SMURD este doar hangarizat la Bacau

Avionul performant al SMURD, de tip Piper PA-42 Cheyenne III, despre care secretarul de stat Raed Arafat afirma ca nu a putut fi folosit in transportul echipei de transplant la Oradea deoarece se afla in hangarul. continuă pe B1

Presedintele Aerostar: Avionul SMURD pentru transplant este doar hangarizat la noi, nu avem obligatia de a-l repara

Grigore Filip, presedintele director general al companiei Aerostar, a declarat marti, pentru Agerpres, ca avionul performant SMURD, de tip Piper PA-42 Cheyenne III, despre care secretarul de stat Raed Arafat afirma ca nu a putut fi folosit in transportul echipei de transplant la Oradea deoarece se afla in hangarul firmei bacauane pentru ca ii lipseste o piesa, este doar hangarizat la Bacau. Raportul preliminar transmis miercuri guvernului precizeaza ca avionul SMURD, care in perioada 2012 - 2013 a efectuat mai multe misiuni speciale de transport pentru transplant organe si sange perfuzabil), nu a putut fi utilizat in data de 20. 2014, deoarece acesta se afla in lucrari de mentenanta obligatorie la Aerostar Bacau.

Raed Arafat: Avionul SMURD este in revizie in mod justificat/ Aparatul avea 131 de ore de misiune/ Presedintele Aerostar: Avionul este doar hangarizat la noi, nu avem obligatia de a-l repara

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca au fost conditii grele care au ingreunat interventia la avionul prabusit din Muntii Apuseni si ca toti cei care au ajuns la locul tragediei, de la paramedici la pompieri, si-au facut datoria. Despre avionul SMURD, Arafat spune ca era absolut necesara revizia, deoarece avionul a avut peste 150 de ore de zbor si avea nevoie de piese noi. Grigore Filip, presedintele director general al companiei Aerostar, a declarat marti, pentru Agerpres, ca avionul performant SMURD este doar hangarizat la Bacau si nu au obligatia si nici specialistii necesari pentru a-l repara.

Dacia risipeste visele despre o participare in Formula 1: Este doar un zvon si atata tot. Filosofia marcii nu se potriveste cu cea a F1

Multa lume s-a bucurat de informatia conform careia Dacia ar putea sa participe in Formula 1 din 2015, insa acest lucru nu este verosimil. Filosofia Dacia, de marca accesibila ca pret, nu se potriveste cu un sport unde este nevoie de bugete uriase, iar toata povestea are la baza un simplu zvon, a spus directorul comercial al Dacia in Romania.

Google si ale companii stiu cand dormim sau cand suntem activi 150; 'acesta este doar inceputul'

Achizitia Nest Labs de catre Google permite intrarea efectiva a operatorului celui mai utilizat motor de cautare la nivel mondial in casele oamenilor, dar analistii afirma ca obiceiurile lor sunt deja urmarite de companiile de Internet, iar acesta este.

Google si alte companii stiu cand dormim sau cand suntem activi 150; 'acesta este doar inceputul'

Achizitia Nest Labs de catre Google permite intrarea efectiva a operatorului celui mai utilizat motor de cautare la nivel mondial in casele oamenilor, dar analistii afirma ca obiceiurile lor sunt deja urmarite de companiile de Internet, iar acesta este.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )