Libnet.ro
UNICEF

15:15

Seful Amazon, donatie de 100 milioane dolari pentru americanii afectati de criza coronavirus COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Seful Amazon, donatie de 100 milioane dolari pentru americanii afectati de criza coronavirus COVID-19

Fondatorul si CEO-ul companiei de comert online Amazon urmeaza sa doneze 100 de milioane de dolari unui fond care se ocupa cu sprijinirea persoanelor afectate de situatia economica dificila provocata de pandemia coronavirus COVID-19, in SUA. continuă pe Hotnews

Oprah doneaza 10 milioane de dolari pentru victimele Pandemiei de Coronavirus!

Celebra Oprah Winfrey se alatura vedetelor care au facut donatii impresionante in lupta contra Pandemiei Covid-19. Aceasta doneaza 10 milioane de dolari pentru victimele temutului virus.

Vedetele fac donatii de milioane de dolari pentru a-i sprijini pe cei afectati de Covid-19: suma impresionanta oferita de Oprah Winfrey

Leonardo DiCaprio, Laurene Powell Jobs si Oprah Winfrey au facut joi donatii de milioane de dolari pentru Americas Food Fund, care ii va sprijini pe cei mai afectati de criza sanitara provocata de Covid-19.

USR: Inexplicabil. Sefa DSP Bacau a refuzat astazi o donatie de 100 de litri de dezinfectant pentru spitalele din oras

USR sustine ca sefa DSP Bacau, Mihaela Arim, a refuzat, fara nicio explicatie, o donatie de 100 de litri de dezinfectant pentru spitalele din oras. Dezinfectantul a fost oferit de deputatul Lucian Viziteu, iar acesta afirma ca producatorul este autorizat iar produsul este avizat.

Un magazin online rusesc a primit o finantare de 50 milioane dolari de la americani

Unul dintre primele magazine online din Rusia, Ozon. ru, a primit marti o finantare de 50 de milioane de dolari, de la un fond de investitii american. Investitia acordata de fondul american Princeville Capital este sub forma de imprumut convertibil in actiuni, potrivit Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )