Libnet.ro
UNICEF

14:00

Seful ANRP: La Bistrita fost cel mai mare jaf impotriva statului

România Liberă România Liberă,
Seful ANRP: La Bistrita fost cel mai mare jaf impotriva statului

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, George Baesu, spune ca la Bistrita s-a facut cel mai mare jaf impotriva statului roman, acordandu-se despagubiri de zeci de milioane de lei, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

FOTOGALERIE Peste 25.000 de oameni au participat in weekendul trecut la DreamHack Masters Bucharest - cel mai mare turneu de sport electronic din tara

Peste 25. 000 de oameni au participat weekendul trecut la DreamHack Masters Bucharest - cel mai mare eveniment de sport electronic din Romania. Timp de trei zile, intre 31 octombrie si 2 noiembrie, Sala Polivalenta din Bucuresti a fost kilometrul zero al gamingului mondial. Cei mai buni jucatori profesionisti din tara si din strainatate s-au infruntat pentru trofee prestigioase si premii in valoare totala de 120. 000 de dolari anunta organizatorii care sustin ca evenimentul a fost urmarit online de 2,2 milioane de oameni.

Cel mai mare exercitiu militar naval are loc acum, sub conducerea Americii. Ce invata participantii

Cel mai mare exercitiu militar naval din lume este in curs de desfasurare in apele din jurul Peninsulei Arabe. Nu mai putin de 44 de tari de pe toate continentele participa, cu nave sau personal militar, la.

Cel mai mare crescator de ovine din Buzau are peste 2000 de oi

Dragostea pentru animale si spiritul antreprenorial pe care l-a mostenit de la tatal sau l-au ajutat pe Cosmin Radulescu sa ajunga astazi cel mai mare crescator de ovine din judetul Buzau, avand deja 2. 000 de exemplare.

Eurostat: Romania, printre tarile cu cel mai mare grad de saracie din UE

Romania se afla printre tarile cu cel mai mare risc de saracie si excluziune sociala din Uniunea Europeana, arata un raport Eurostat, publicat marti.

Discount-uri exclusive la cel mai mare targ pentru copii - Baby Boom Show!

Nu rata cele mai mari discount-uri exclusive - numai la Baby Boom Show!Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii de 0 5 ani si viitoare mamici, are loc in perioada 6 9 noiembrie, la Romaero Baneasa. Cei.

Cel mai mare targ de medicina din tara aduna expozanti din patru tari

Cel mai asteptat eveniment pentru industria medicala din tara: AR-Medica se desfasoara in perioada 6-8 noiembrie, la Arad. Ajunsa anul acesta la cea de-a XXI-a editie, expozitia cu caracter international este organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad la Complexul Expozitional Expo Arad.

FOTO: Cantareste cat un Airbus A380. Cum arata cel mai mare CAMION din lume, fabricat in BELARUS

Campioanele BelAZ sunt fabricate in Belarus, insa au fost produse, initial, in Uniunea Sovietica. Cele mai mari camioane din lume sunt folosite pentru a transporta cantitati uriase de minereuri.

Alegeri prezidentiale 2014 2014. Oltenitenii lui Ion Iliescu au votat cu Ponta. 57,62%, cel mai mare scor obtinut de PSD in judetul Calarasi

Victor Ponta, candidatul aliantei PSD pentru presedintia Romaniei, a castigat alegerile 2014 in judetul Calarasi. Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Judetean la alegerile 2014 pentru presedintie, Ponta a reusit sa obtina voturi masive din partea calarasenilor. Cel mai mare procent a fost inregistrat la Oltenita, 57,62%, localitatea natala a fostului presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.

Cel mai mare retailer online de sisteme de securitate pregateste reduceri mari in luna noiembrie!

Compania Atu Tech este cea mai dinamica din retailul online cu sisteme de securitate care isi dedica toate resursele pentru a oferii tuturor clientilor cele mai noi tehnologii si solutii de securitate la o calitate ridicata si un pret corect.

Cel mai mare targ pentru copii si viitoare mamici se deschide maine. Ce noutati sunt in acest an la Baby Boom Show

Baby Boom Show, cel mai mare targ copii cu varste intre 0 si 5 ani, isi deschide portile in perioada 6-9 noiembrie, la Romaero Baneasa. Carucioarele electrice si saltelele ergonomice pentru bebelusi sunt doar cateva dintre noutatile prezentate la aceeasta editie a targului.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )