Libnet.ro
UNICEF

01:05

SEFUL APPLE, TIM COOK: Sistemul global de taxe pentru companii trebuie revizuit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SEFUL APPLE, TIM COOK: Sistemul global de taxe pentru companii trebuie revizuit

Toata lumea stie ca sistemul global de taxe pentru companii trebuie revizuit, a declarat, ieri, directorul general al grupului informatic american Apple, Tim Cook, in semn de sprijin pentru modificarile regulilor globale care sunt analizate in prezent, transmite Reuters, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

DIRECTORUL GENERAL APPLE: Sistemul de taxe trebuie revizuit

Toata lumea stie ca sistemul global de taxe pentru companii trebuie revizuit, a declarat luni directorul general al grupului informatic american Apple, Tim Cook, in semn de sprijin pentru modificarile regulilor globale care sunt analizate in prezent, transmite Reuters.

Seful Apple sustine reformarea sistemului de impozitare a corporatiilor la nivel global

Directorul general al Apple, Timp Cook, a declarat, luni, ca toata lumea stie ca sistemul de impozitare a corporatiilor la nivel global trebuie reformat, el sustinand schimbarea reglementarilor mondiale care sunt discutate in prezent.

Franta a fost de acord sa intarzie colectareaunei noi taxe pentru gigantii tehnologici americani

Franta a fost de acord sa intarzie pana la sfarsitul anului 2020 colectarea noilor taxe pentru gigantii tehnologici americani, a declarat un oficial guvernamental francez pentru BBC. Taxa serviciilor.

LA NIVEL GLOBAL Amenzile pentru spalare de bani - 8,14 miliarde de dolari in 2019

Amenzile aplicate la nivel mondial pentru infractiuni de spalare de bani in 2019 au insumat 8,14 miliarde de dolari, iar o proportie de peste 30% din acest total a fost impusa de autoritatile de reglementare financiara din SUA si Marea Britanie, conform international and 172;investment. net.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )