Libnet.ro
UNICEF

12:01

Seful Armatei anunta ca Romania va cumpara rachete de aparare antiaeriana Patriot. Cel mai mare contract din istoria Armatei, acordat fara competitie?

Hotnews Hotnews,
 Seful Armatei anunta ca Romania va cumpara rachete de aparare antiaeriana Patriot. Cel mai mare contract din istoria Armatei, acordat fara competitie?

Seful Statului Major, generalul Nicolae Ciuca, a anuntat joi ca Romania vrea sa cumpere rachete americane Patriot, informeaza Digi24. Anuntul vine dupa ce in urma cu o saptamana MApN cerea Parlamentului sa aprobe un plan de inzestrare a Armatei in care, ca o premiera in ultimii ani de dezbatere publica, era prinsa si achizitia cu 4 miliarde de euro a unui sistem de rachete pentru apararea antiaeriana. Surse din industrie sustin insa ca decizia Romania de a achizitiona rachete Patriot a fost facuta fara vreo dezbatere sau competitie intre producatori, iar MApN nu ofera mai multe informatii pentru ca sunt clasificate. continuă pe Hotnews

Seful Statului Major: Romania va cumpara rachete americane Patriot

Seful Statului Major, generalul Nicolae Ciuca, a anuntat joi intr-o conferinta de presa ca Romania intentioneaza sa cumpere rachete americane Patriot, informeaza Digi24.

Romania va cumpara rachete americane Patriot, iar in vara participam la exercitii militare cu 40.000 militari din peste 20 de tari, in regiunea Marii Negre

Seful Statului Major, generalul Nicolae Ciuca, a anuntat joi intr-o conferinta de presa ca Romania intentioneaza sa cumpere rachete americane Patriot. in acelasi timp, Ministerul Apararii Nationale MApN) sustine, ca in perioada iunie-august, in regiunea Marii Negre, vor avea loc 18 exercitii internationale la care vor participa 40. 000 de militari din peste 20 de tari. La exercitiul din iulie, peste 25. 000 militari.

Romania va cumpara rachete Patriot

Romania intentioneaza sa cumpere rachete americane Patriot, a anuntat seful Statului Major, generalul Nicolae Ciuca, potrivit Digi24. Achizitia se va face in cadrul proiectului de inzestrare a.

Armata romana cumpara rachete Patriot din SUA (VIDEO)

Generalul Nicolae Ciuca, Seful Statului Major General a declarat intr-o conferinta de presa de la poligonul de la Smardan ca Romania va dota armata cu sisteme de rachete Patriot, potrivit Digi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )