Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Biroului Permise Iasi a fost prins baut la volan

România Liberă România Liberă,
Seful Biroului Permise Iasi a fost prins baut la volan

Vasile Zacornea a fost depistat in trafic la volanul masinii dupa ce a fost reclamat de un instructo. continuă pe România Liberă

Cum se scuza seful de la Permise Auto Iasi dupa ce a fost prins baut la volan: Am baut cidru, nu alcool

Vasile Zacornea, seful Serviciului de inmatriculari si Permise Auto Iasi, a fost retinut de politistii de la Rutiera dupa ce acesta a fost prins baut la volan, din testul fiolei rezultand o alcoolemie de 0.

Seful Biroului Permise Iasi, prins baut la volan. Vasile Zacornea: Am baut cidru, nu alcool

Seful Biroului Permise Iasi, Vasile Zacornea, a fost prins baut la volan.

Seful Biroului Permise din Iasi, prins baut la volan: Nu credeam ca de la trei sticle de cidru voi fi afectat (VIDEO)

Seful de la Permise Auto Iasi a fost retinut de colegii de la Rutiera, dupa o urmarire ca-n filme. Fara sa mai tina cont de exemplu pe care ar trebui sa il ofere soferilor, seful de la Pemise a plecat.

Seful Biroului Permise din Iasi, prins baut la volan: Nu credeam ca de la trei sticle de cidru voi fi afectat (VIDEO)

Seful de la Permise Auto Iasi a fost retinut de colegii de la Rutiera, dupa o urmarire ca-n filme. Fara sa mai tina cont de exemplu pe care ar trebui sa il ofere soferilor, seful de la Pemise a plecat.

Mirel Palada, prins baut la volan.Fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta estecercetat penal dupa ce a refuzat sa sufle in aparatul alcooltest

Fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta Mirel Palada este cercetat penal dupa ce a fost oprit in trafic in Sectorul 2, dar a refuzat sa sufle in aparatul alcooltest sau sa i se recolteze probe biologice.

Surse: Mirel Palada ar fi fost prins baut la volan. Sociologul, si cu dosar penal, si fara permis

Sociologul Mirela Palada ar fi fost prins de politistii de la Circulatie baut la volan si ar fi refuzat etilotestul, astfel ca el s-ar fi ales cu dosar penal, potrivit unor surse din Politie, informeaza stiripesurse.

imparatul, seful unei bande de interlopi din Irlanda, a fost prins. El a comandat uciderea cuscrului lui Adi Minune

Urmaritul international coordona o grupare de criminalitate organizata si a cerut eliminarea unui adversar, tatal fostului iubit al fiicei manelistului Adi Minune.

Interlopul imparatul a fost prins! Legatura secreta dintre ele si celebrul Adi Minune

Acest urmarit international coordona o grupare de criminalitate organizata si a cerut eliminarea unui adversar, si anume, tatal fostului iubit al manelistului Adi Minune. Interlopul imparatul a fost prins! Astfel, Ioan Anton, cunoscut prin Iralnda ca imparatul un ins de 43 de ani din Botesti, judetul Neamt, figura pana zilele trecute in scriptele judiciare ca .

Constanta: Barbatul care a muscat de brat un politist, dupa ce a fost prins fara bilet si fara masca in tren, a fost retinut

Barbatul care a muscat de brat un politist, in judetul Constanta, dupa ce a fost prins fara bilet si fara masca de protectie intr-un tren a fost retinut si va fi prezentat instantei. El fusese eliberat duminica din penitenciar si este infectat cu virusul HIV.

UPDATE Mirel Palada, dosar penal dupa ce a fost prins baut in trafic si a refuzat sa sufle in alcooltest si sa ii fie recoltate probe pentru stabilirea alcoolemiei - surse

Mirel Palada, fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta, este cercetat penal dupa ce joi seara a fost oprit in trafic in Capitala si a refuzat alcooltestul, au declarat surse oficiale pentru HotNews. ro. Pentru ca mirosea a alcool, el a fost dus la Institutul de Medicina Legala, dar ar fi refuzat sa ii fie recoltate probe biologice.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )