Libnet.ro
UNICEF

22:45

Seful BMW, Harald Kruger, a lesinat pe scena, in timpul unei conferinte de presa de la salonul auto de la Frankfurt (VIDEO)

B1 B1,
Seful BMW, Harald Kruger, a lesinat pe scena, in timpul unei conferinte de presa de la salonul auto de la Frankfurt (VIDEO)

Seful BMW, Harald Kruger, a lesinat pe scena, in timp ce sustsnea o confernta de presa la salonul auto de la Frankfurt, informeaza Reuters. in timpul conferintei, CEO-ul BMW, care se intorsese recent. continuă pe B1

Seful BMW a lesinat pe scena, in timpul conferintei de presa de la salonul auto de la Frankfurt

Harald Kruger, CEO al BMW, a lesinat pe scena in timpul conferintei de presa pe care marca germana a sustinut-o la salonul auto de la Frankfurt. El a cazut si a fost ridicat de doi bodyguarzi care l-au ajutat sa paraseasca scena. Kruger are 50 de ani si lucreaza de 23 de ani la BMW.

VIDEO. Directorul BMW s-a PRABUSIT pe scena in timpul unei prezentari la Salonul Auto de la Frankfurt

Directorul executiv de la BMW, Harald Krueger, s-a prabusit langa noua masina hibrid a companiei, in timpul unei conferinte de presa de la Salonul Auto de la Frankfurt, relateaza Daily Mail.

VIDEO. Seful BMW a lesinat pe scena, la Salonul Auto Frankfurt. Ce model urma sa lanseze

Harald Kruger, CEO BMW, a lesinat pe scena, in timpul evenimentului de lansare a limuzinei Seria 7 in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Oficialul german s-a dezechilibrat, iar apoi a fost ajutat de bodyguarzi sa paraseasca scena.

Nimeni nu se astepta la asta. Ce a patit directorul BMW in timpul unei conferinte

Incident inedit la lansarea celor mai noi modele ale producatorului german de masini BMW. Directorul grupului auto a lesinat pe scena, in timp ce prezenta modelele aduse la standurile de la salonul Auto de la.

Daniela Crudu, cazatura oribila in timpul unei emisiuni la Antena 1

Tocurile inalte ii joaca feste serioase Danielei Crudu. S-a vazut asta in timpul emisiunii Poftiti pe la noi de la Antena 1, acolo, pusa sa serveasca la o masa, frumoasa bruneta a avut mari probleme in.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )