Libnet.ro
UNICEF

08:45

Seful CJ Braila, retinut pentru abuz in serviciu si conflict de interese, arestat la domiciliu

B1 B1,
Seful CJ Braila, retinut pentru abuz in serviciu si conflict de interese, arestat la domiciliu

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Braila, Gheorghe Bunea Stancu, retinut de procurori in dosarul in care este cercetat pentru abuz in serviciu si conflict de interese, a fost arestat la domiciliu, vineri. continuă pe B1

Seful Consiliului Judetean Braila, Bunea Stancu, retinut pentru abuz in serviciu si conflict de interese, a fost adus la Tribunalul Galati

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, retinut pentru abuz in serviciu si conflict de interese, a fost adus, vineri, in jurul orei 17. 30, din arestul IPJ Galati, in fata instantei, cu propunerea de aretare preventiva, cazul vizand licitatii pentru contracte pe bani publici, relateaza Mediafax.

Gheorghe Bunea Stancu, retinut pentru abuz in servciu si conflict de interese, adus la Tribunalul Galati

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, retinut pentru abuz in servciu si conflict de interese, a fost adus, vineri seara, din arestul IPJ Galati, in fata instantei, cu propunerea.

UPDATE Seful Consiliului Judetean Braila, Bunea Stanciu, arest la domiciliu

Tribunalul Galati a decis vineri seara ca presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, sa fie arestat la domiciliu. Aceasi decizie a fost luata si in cazul vicepresedintelui CJ Braila, Florin Mija. Instanta decis ca seful biroului Achizitii publice din aceeasi institutie, Nicolae Moisiu, sa fie cercetat sub control judiciar, anunta Agerpres.

Seful CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a fost retinut de DNA Galati

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, adus, joi seara, la sediul DNA Galati, pentru a fi audiat in dosarul in care este cercetat pentru abuz in serviciu si conflict de interese, fiind vizate licitatii pentru contracte pe bani publici, a fost retinut vineri dimineata.

Presedintele CJ Braila, Bunea Stancu, cercetat pentru abuz in serviciu si conflict de interese

DNA face perchezitii vineri la biroul presedintelui Consiliului Judetean CJ) Braila, cercetat de procurorii anticoruptie pentru abuz in serviciu si conflict de interese, ambele infractiuni savarsite in forma continuata, potrivit unor surse judiciare.

Mogulul Consiliului Judetean Braila, retinut de DNA sub acuzatia de abuz in serviciu si conflict de interese

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, audiat de DNA Galati pentru abuz in serviciu si conflict de interese, fiind vizate licitatii pentru contracte pe bani publici, a fost retinut in aceasta dimineata.

Seful CJ Braila, acuzat de abuz in servciu si conflict de interese, retinut de DNA Galati

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, adus, joi seara, la sediul DNA Galati, pentru a fi audiat in dosarul in care este cercetat pentru abuz in serviciu si conflict de interese, .

Comisarul Razvan Andreica a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu si fals in declaratii

Comisarul judiciarist Razvan Andreica a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Suceava pentru abuz in serviciu, purtare abuziva si fals in declaratii, dupa ce a confiscat actele unui taximetrist.

Seful CJ Braila, retinut de DNA Galati sub acuzatia de abuz in servciu si conflict de interese

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a fost retinut joi noapte de procurorii DNA Galati. Baronul PSD de Braila este acuzat ca a directionat contracte din bani publici spre o firma pe.

Perchezitii la CJ Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu, intr-un dosar cu prejudiciu de aproximativ trei milioane de lei.

Directia Nationala Anticoruptie efectueaza perchezitii la Conciliul Judetean Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ, intr-un dosar privind acordarea preferentiala de contracte pentru anumite firme. Ar fi vorba despre contracte cu statul, intre care si contracte de deszapezire. Bunea Stancu este cercetat pentru abuz in serviciu si conflict de interese.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )