Libnet.ro
UNICEF

01:05

Seful Cat Music, cea mai mare producator de muzica din Romania: YouTube este noua televiziune muzicala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Seful Cat Music, cea mai mare producator de muzica din Romania: YouTube este noua televiziune muzicala

Dan Popi, reprezentantul casei de discuri Cat Music, a spus intr-o conferinta de presa dedicata industriei muzicale din Romania, ca YouTube este noua televiziune muzicala, potrivit Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Profitul de anul trecut devine cosmar. Cea mai mare banca din SUA a pierdut sute de milioane de dolari, in T3

Banca americana JPMorgan, cea mai mare din Statele Unite, a avut pierderi de 380 de milioane de dolari, intre iulie si septembrie 2013. Este primul rezultat negativ trimestrial din ultimii opt ani, dupa ce a contabilizat cheltuieli de 9,2 miliarde.

Suceava: Cea mai mare locuinta pre-Cucuteni datand din 5200-5100 I.Hr. a fost descoperita la Baia

Cea mai mare locuinta din prima faza a perioadei pre-Cucuteni a fost descoperita de arheologi in localitatea suceveana Baia, iar specialisti de la Universitatea Cambridge sprijina cercetarile pentru a identifica modul in care, in acea perioada, se facea schimb de cereale intre China si Europa, scrie Mediafax.

Tranzactie iminenta: Lenovo, cel mai mare producator de PC-uri din lume, ar putea cumpara HTC

Producatorul de telefoane mobile HTC se lupta cu grave probleme financiare in ultimul an. Desi a lansat unul dintre cele mai performante smartphone-uri de pe piata la inceputul anului, vanzarile gamei HTC One nu au impresionat, iar problemele s-ar.

Elodia, scrisori suspecte catre amant inainte de disparitie: Vreau sa ma bati, pentru ca asta merit, pentru ca sunt cea mai mare idioata de pe fata pamantului

Noi scrisori ale Elodiei catre amantul sau au fost publicate de jurnalistii de la Ring. in randurile scrise iubitului ei de la SPP, Elodia spune ca vrea ca acesta sa o loveasca. Da, vreau sa ma bati,.

Cea mai mare pastravarie din tara, rapusa de o porcarie

Augustin Recean, administratorul pastravariei din localitatea Plopis, a fost nevoit sa goleasca bazinele, dupa ce i-au murit toti pastravii. Afaceristul spune ca de vina sunt mistretii dintr-o ferma aflata in amonte.

Litigiile ingroapa profitul celei mai mari banca din SUA

Banca americana JP Morgan, cea mai mare din Statele Unite, a raportat pentru perioada iulie-septembrie pierderi de aproape 400 milioane dolari, primul rezultat negativ trimestrial din ultimii opt ani, dupa ce a contabilizat cheltuieli de 9,2 miliarde.

VIDEO Ponta: Independenta justitiei este cea mai importanta, dar independenta de toate partile. Nu mai spunem ce pareri avem

Premierul Victor Ponta a declarat in deschiderea sedintei de Guvern de miercuri ca sustine si considera importanta activitatea parchetelor si a Directiei Nationale Anticoruptie, aratand ca independenta lor este cea mai importanta, insa trebuie sa fie o independenta de toate partile. Seful Executivului i-a solicitat ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, sa ii protejeze pe procurorul general si pe procurorul-sef al DNA de telefoane, presiuni, strigate. Ponta a adaugat ca a apreciat pozitia Consiliului Superior al Magistraturi, care a aparat reputatia procurorului Lucian Papici in cazul afirmatiilor premierului, adaugand ca nu mai spunem ce pareri avem.

Vinul Molda a fost premiat cu medalia de aur la cel mai mare concurs din Asia

Vinul Chardonnay 2011 produs de compania Berhord din Chisinau a obtinut o medalie de aur la Daejeon Wine Trophy din Coreea, cel mai mare concurs de vinuri din afara Europei. Atat participarea, cat si rezultatul reprezinta o premiera pentru Republica Moldova.

Femeie, nu victima, cea mai noua campanie a Partidului Conservator

Femeie, nu victima este cea mai noua campanie a Partidului Conservator, lansata in doua localitati brasovene. Femeile conservatoare considera ca statul nu face suficient pentru ca numarul victimelor violent.

FOTO Samsung a lansat in Romania cea mai avansata camera a sa: are Android si se conecteaza la Internet prin 4G

Samsung a adus, in sfarsit, in Romania cea mai noua camera foto pe care a lansat-o in urma cu cateva luni. Este mirrorless, este construita pe tiparul unui model lansat anul trecut, dar duce mai departe ideea producatorului de a combina ecosistemul Android cu cel al imagisticii.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )