Libnet.ro
UNICEF

10:45

Seful CNADNR, Catalin Homor, la Adevarul Live: Vom avea autostrada de la Constanta la frontiera de vest in 2021

Adevărul Adevărul,
Seful CNADNR, Catalin Homor, la Adevarul Live: Vom avea autostrada de la Constanta la frontiera de vest in 2021

Directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR), Catalin Homor, invitat la Adevarul Live, a vorbit despre starea drumurilor si a proiectelor de infrastructura, concluzionand ca in anul 2021, odata cu finalizarea tronsonului Sibiu-Pitesti, vom avea Constanta legata de frontiera de vest a tarii printr-o autostrada continua. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13:00: Nane, despre noul album si maturizarea profesionala

Interviu Nane. Nane, pe numele real Stefan Avram Cherescu 24 de ani) vine la Adevarul Live, de la ora 13:00, pentru a-si prezenta cel mai nou album, Plecat de Acasa, pentru a-si povesti experienta de viata, dar si pentru a-si defini planurile de viitor.

Adevarul Live, ora 13.00. Andrei Postolache, liderul partidului Pentru Iasi, despre candidatura la primarie

Andrei Postolache, liderul partidului Pentru Iasi, primul partid local care si-a anuntat candidatii pentru alegerile din iunie, va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, despre sansele de a castiga Primaria Iasiului si despre confrunatrea cu partidele traditionale PSD si PNL.

Adevarul Live, ora 15.00: concluziile partidelor de tenis Romania Cehia. Unde s-a pierdut disputa, ce adversar urmeaza pentru Simona si compania

De la ora 15. 00, presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, intra in direct la Adevarul Live pentru a raspunde intrebarilor ramase in aer dupa esecul Romaniei cu Cehia, din sferturile de finala ale Fed Cup, si a comenta tragerea la sorti a barajului.

Vom avea grija ca dobanzile depozitelor sa nu devina negative

Banca Nationala a Romaniei BNR) va avea grija ca ratele dobanzilor aferente dobanzilor sa nu scada sub zero, a dat, ieri, asigurari Mugur Isarescu, guvernatorul BNR.

Astazi incepe Festivalul de Film de la Berlin. Amanunte din culisele Berlinalei, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Astazi incepe cea de-a 66-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin, unul dintre cele mai importante evenimente cinematografice din lume. Chiar daca Romania nu participa de aceasta data in competitia oficiala, totusi lungmetrajul Ilegitim al lui Adrian Sitaru va fi prezentat la sectiunea Berlinale Forum.

Demitere contestata la Palatul Mogosoaia. Directoarea Madalina Mirea acuza ingerinte politice. La Adevarul Live, de la ora 15.00

Demiterea conducerii interimare a Centrului Cultural Palatele Brancovenesti de la Mogosoaia a starnit reactii puternice in mediul online, dar si o scrisoare deschisa trimisa de directoarea Madalina Mirea primarului general, Ioan-Razvan Sava.

Adevarul Live, ora 11.00. Cum a ajuns bunica in reclamele noastre? Traditii la superoferta, cu antropologul Florin Dumitrescu

Ca la mama acasa, ca la tara, ca odinioara, de la bunica sunt doar cateva clisee discursive intalnite din ce in mai frecvent in reclamele din ultimii 15 ani. Ce rol are abuzul de elemente traditionale in publicitate si de ce e importanta traditia in promovarea unui produs explica antropologul Florin Dumitrescu, la Adevarul Live, de la 11.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2222 seconds )