Libnet.ro
UNICEF

08:47

Seful CNCD explica ce trebuie sa faca Iohannis dupa acuzatiile lui Laufer. Care este procedura?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Seful CNCD explica ce trebuie sa faca Iohannis dupa acuzatiile lui Laufer. Care este procedura?

Presedintele Consiliului National de Combatere a Discriminarii CNCD), Asztalos Csaba, a declarat la Digi24 ca acuzatiile lui Ilan Laufer sunt extrem de grave, fiind un subiect sensibil nu numai in Romania, ci si in intreaga lume. continuă pe Wall-Street Ro

Digi 24: Seful CNCD explica procedura dupa acuzatiile lui Laufer. Ce trebuie sa faca Iohannis

Lead: Presedintele Consiliului National de Combatere a Discriminarii CNCD), Asztalos Csaba, a declarat la Digi24 ca acuzatiile lui Ilan Laufer sunt extrem de grave, fiind un subiect sensibil nu numai in Romania, ci si in intreaga lume.

Iohannis, dupa acuzatiile de antisemitism: Ilan Laufer a picat testul maturitatii, preferand sa joace rolul de portavoce a propagandei toxice pesediste

Presedintele Klaus Iohannis a condamant in termeni fermi acuzatiile de antisemitism lansate de Ilan Laufer dupa ce i-a fost respinsa numirea in fruntea Ministerului Dezvoltarii. Seful statului.

Cine pe cine discrimineaza? Seful CNCD, dupa ce Laufer l-a facut antisemit pe Iohannis: Sunt atacuri legate de apartenenta etnica a presedintelui. Se merge prea departe... (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a respins numirea lui Ilan Laufer la conducerea Ministerului Dezvoltarii. in replica, Laufer l-a acuzat pe Iohannis ca este antisemit si a tinut sa sublinieze ca e etnic german. Mai.

Prima reactie a lui Iohannis dupa acuzatiile de antisemitism lansate de Ilan Laufer: E portavocea propagandei toxice pesediste

Relativizarea antisemitismului reprezinta o actiune periculoasa care poate genera manifestari antisemite si discriminatorii si poate incita la ura, sustine presdintele Klasu Iohannis, ca raspuns la acuzatiile lansate de Ilan Laufer.

Raspunsul lui Toader pentru Iohannis, dupa ce Presedintele a refuzat sa o numeasca pe Adina Florea in fruntea DNA: Foloseste dublul standard

Tudorel Toader l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca foloseste dublul standard atunci cand semneaza decretele de numire pentru magistratii de rang inalt, dupa ce seful statului a respins propunerea de.

Declaratie exploziva in plin scandal politic. Ce i se pregateste lui Iohannis dupa ce a refuzat remanierea si numirea de ministri

Calin Popescu-Tariceanusustine ca, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat doua remanieri si doua propuneri de numire in functie a unor ministri, se poate face, in mod cert, o sesizare la Curtea.

Klaus Iohannis, dupa ce a fost acuzat de antisemitism: Ilan Laufer a picat testul maturitatii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a raspuns, miercuri, acuzatiilor lansate de Ilan Laufer. Iohannis spune ca referintele la antisemitism si nazism in disputa politica sunt iresponsabile si denota.

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )