Libnet.ro
UNICEF

20:15

Seful Comisiei ATI din Ministerul Sanatatii: Daca vom continua asa, vom ajunge intr-o situatie dramatica

Adevărul Adevărul,
Seful Comisiei ATI din Ministerul Sanatatii: Daca vom continua asa, vom ajunge intr-o situatie dramatica

Dorel Sandesc, presedintele Comisiei ATI din Ministerul Sanatatii, Dorel Sandesc, s-a declarat ingrijorat de evolutia epidemiei de COVID-19 in Romania. El spune ca este nevoie de masuri ferme si de pedepse in cazul in care regulile nu sunt respectate. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Secretar de stat din Ministerul Sanatatii: Nu poate garanta nimeni ca asimptomaticii nu transmit COVID-19

Andrei Baciu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, atrage atentia asupra faptului ca, in prezent, nu exista nicio garantie ca persoanele infectate cu noul coronavirus, dar asimptomatice, nu pot transmite.

Primaria Capitalei: Ministerul Sanatatii ne interzice sa testam gratuit bucurestenii, dar incurajeaza testarea lor de catre o firma privata, pe bani, in aglomeratie, in parcarea unui mall

Primaria Capitalei isi exprima consternarea in urma prezentarii de catre mass-media a unor imagini socante, care arata aglomeratia de la un centru privat de testare pentru COVID 19, organizat in sistem drive-in in parcarea unui mall bucurestean si afirma ca protesteaza in cel mai ferm mod cu putinta impotriva dublei masuri evidente practicate de Ministerul Sanatatii si Directia de Sanatate Publica DSP) in raport cu institutia noastra. De cealalta parte, reprezentantii Ministerului Sanatatii spun ca nu se interzice absolut nicio testare care se realizeaza in conformitate cu legislatia in vigoare.

Primaria Capitalei acuza Ministerul Sanatatii ca practica o dubla masura in ceea ce priveste testarea de COVID-19

Ministerul Sanatatii interzice Primariei Capitalei sa testeze in mod GRATUIT bucurestenii, la Arena Nationala, in schimb incurajeaza testarea lor de catre o firma privata, PE BANI MULTI, in parcarea unui mall!, se arata intrr-un comunicat al primariei din 10 iulie.

DNA: Un fost consilier din Ministerul Mediuluia recunoscut ca a luat mita 1,3 milioane lei

Un fost consilier din Ministerul Mediului, Gheorghe Tuluc, a recunoscut ca a luat mita 1,3 milioane de lei pentru a face un abuz in serviciu, anunta, marti, Directia Nationala Anticoruptie. Dosarul are.

DNA: Un fost consilier din Ministerul Mediului a recunoscut ca a luat mita 1,3 milioane lei

Un fost consilier din Ministerul Mediului, Gheorghe Tuluc, a recunoscut ca a luat mita 1,3 milioane de lei pentru a face un abuz in serviciu, anunta, marti, Directia Nationala Anticoruptie. Dosarul are.

Noua lista a tarilor din zona verde: daca le vizitezi, nu mai intri in izolare la intoarcere

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a stabilit lista actualizata a tarilor din zona verde. Daca vizitezi una dintre ele, nu mai esti nevoit sa intri in izolare sau carantina la.

Primarul care vrea sa dea in judecata Ministerul Sanatatii pentru ca este obligat la cheltuieli mari cu COVID-ul. Am renuntat la multe proiecte locale

Primarul orasului Pucioasa, Constantin Ana, trage un semnal de alarma cu privire la faptul ca la Spitalul Suport Covid Pucioasa s-au terminat stocurile de materiale de protectie. Edilul spune ca, din sursele sale, in judetul Dambovita nu mai exista teste pentru depistarea noului coronavirus.

CORONAVIRUS |Traian Basescu: Daca vom ajunge la 1.000 de cazuri pe zi, presedintele e obligat sa decreteze starea de urgenta

Fostul sef al statului Traian Basescu sustine ca daca Romania ar ajunge sa inregistreze 1. 000 de cazuri noi de coronavirus pe zi, presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa instituie din nou starea de urgenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )